Sestra Saške Veselinov je prava lepotica: Liče kao jaje jajetu, a nedavno se verila za poznatog sportskog radnika

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 11:25 0

Zanosna Saška Veselinov Đoković ima sestru koja baš dosta podseća nju.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković

Printscreen/Instagram

Saška Veselinov Đoković uživa u srećnom braku sa Novakovim najmlađim bratom Đorđem Đokovićem, sa kojim je ovih dana ugrabrila priliku da ode na letnji odmor. Saška važi za jednu od najlepših devojaka na našoj javnoj sceni, a malo ko zna da ona ima i sestru. 

Njena sestra se zove Maja, prava je lepotica i zaista dosta fizički liči Sašku. Saška i njena sestra su i ljubiteljke sporta, konkretno tenisa.

 

 

To nije ni čudno, a zabeleženo je da su pre nešto više od godinu dana zajedno bile i na beogradskom teniskom turniru koji organizuje Novak Đoković na Dorćolu. 

U porodici Saške i njene sestre je nedavno bio i veliki povod za slavlje, pošto se lepa Maja nedavno i verila. Maju je zaprosio njen, tada dečko, a sada verenik Dušan Belić.

 

 

Dušan je  Maju zaprosio ovog leta, pre oko 15 dana, na jednom romantičnom krstarenju brodom. Sve je posle podelila na svom Instagram nalogu. Kako sam momenat prosidbe, tako i prelep verenički prsten.

 

 

Dušan je rodom iz Zrenjanina i ima 26 godina, a pre tri godine je uspešno je položio ispit za zvanje fudbalskog sudije prve kategorije.

 

 

Po slikama na Instagramu se može videti da se Dušan i Maja ne razdvajaju, a da vole da idu na zajednička putovanja.

Komentari (0)
Loading