Ovo je sestra Zlatana Ibrahimovića: Rasli su u bedi i siromaštvu, a danas imaju para za tri naredna života

Jelena Vukelić Vesti 17.09.2023 12:39 1

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović rođen je 1981. godine u Švedskoj, u porodici emigranata iz bivše Jugoslavije.

tetovaže

Profimedia

Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli pre nego što je napunio dve godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive s majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

Prema Zlatanovim rečima, majka je znala i da ih grdi i da ih tuče, ali ih je neizmerno volela svoju decu. Da bi prehranila svoju porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Iako život nije išao onako kako je želela, majka Zlatana Ibrahimovića dala je sve od sebe da njenoj deci ništa ne fali.

Sanela Ibrahimović

Printscreen/Facebook

 

 

"Uvek je imala moju ljubav. Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Pagu da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maksija i Vincenta, same, bez mame i tate. Treba da se nauče samostalnosti. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja može mnogo toga da ih nauči", napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Zlatanova sestra Sanela, za koju je posebno vezan,rođena je 1979 godine,  ne voli da se javno eksponira pa se o njenom životu jako malo zna. Sestra Zlatana Ibrahimovića bila je fudbaleru velika podrška i oslonac u životu, a budući da su odrasli u siromaštvu, njih dvoje su se zajedno borili za koru hleba. 

Sanela danas beži od kamera, a svoju privatnost uspešno čuva od radoznalih pogleda, pa za mnoge predstavlja veliku enigmu. 

Podsetimo, Zlatanov život obeležila je i jedna velika tragedija, a to je gubitak brata Sapka. Oni je preminuo 2014. godine, nakon duge bolesti o kojoj se u javnosti nije puno znalo.

Komentari (1)
Loading
Ivan
18.09.2023 19:47

Uživajte