Majka četvoro dece svojom izjavim izazvala BURU komentara: Skoro niko se ne slaže sa njenom KONTROVERZNOM metodom vespitanja

K.Ć. Vesti 10.10.2022 16:39 0

Koliko roditelja, toliko načina za vaspitanje dece

Majka četvoro dece svojom izjavim izazvala BURU komentara: Skoro niko se ne slaže sa njenom KONTROVERZNOM metodom vespitanja

Printscreen/TikTok

Svako ima svoja pravila u ovoj teškoj umetnosti. Ova pretpostavka je i osnova majke četvoro dece, koja je ispričala o svojih „pet kontroverznih principa”. Njen video je podelio ljude.

Majka četvoro dece iz SAD, podelila je svoja zapažanja o roditeljstvu. Žena je govorila o pet principa koji je vode u podizanju svog potomstva. Njene reči izazvale su buru na mreži.

Amerikanka je priznala da nekima njeni principi mogu izgledati kontroverzno. „Nije me briga šta drugi misle o mom odgajanju dece“, dodala je ona i istakla da ima „veoma otvoren i iskren odnos sa sopstvenom decom“. Video tiktokerke je pregledan preko 1,7 miliona puta.

Pet pravila u roditeljstvu

Prvo pravilo koje je rekla Amerikanka je da njena deca mogu da psuju. „Oni znaju kada mogu da psuju, kako mogu da psuju i kome mogu da opsuju“, objasnila je ona. "Ako mislite da je najgora stvar koju vaše dete može da uradi jeste da psuje, bićete iznenađeni", rekla je Kasara.

Druga tačka je... - Ako moje dete pije alkohol sa svojim prijateljima i nazove me govoreći "hej mama, treba da dođeš po mene" onda ću da odem. I o tome ćemo tek sutradan pričati, rekla je na snimku. Kako je naglasila, pritisak vršnjaka je veliki i deca moraju da uče iz svojih grešaka.

Žena je takođe primetila da njena deca ne moraju da je ljube, grle i provode vreme sa njom ako to ne žele. Drugo pravilo važi za dalje školovanje. „Nećemo terati našu decu da idu na koledž ako to ne žele“, objasnila je ona. „Da se ​​razumemo, niko od nas zaista ne zna čime želimo da se bavimo“, priznala je ona.

Poslednje pravilo se odnosi na seksualno obrazovanje. Žena prenosi znanje o ovoj temi i, pre svega, govori o posledicama mladalačkih izbora. Takođe i one koje se odnose na opasne stimulanse.

- I nikome ne moraju da se dopadaju moja pravila, jer su to moja deca - priznala je tiktokerka.

Polemika oko videa 

Snimak majke četvoro dece izazvao je priličnu kontroverzu. Posebno reči o ... psovkama. Zbog toga je Kazara postavila još jedan video u kojem je objasnila da dozvoljava deci da psuju, ali to ne znači da njena deca stalno idu po kući i to rade.

- Ne brinite o tome šta drugi misle o vašim vaspitnim merama. Znaš šta je najbolje za tebe i tvoje – rekla je tiktokerka. Šta mislite o ovim pravilima?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading