Mislila je da ima POSTKOVIDNI sindrom: Kada je ĆERKA ugledala, odmah je odvezla u BOLNICU

K.Ć. Vesti 04.10.2022 15:40 0

En Gilbert (49) je svoju iscrpljenost i čudne simptome prepisivala kovidu. Istina se, međutim, bila drugačija. Tek nakon što ju je ćerka videla kada je izašla posle kupanja

Mislila je da ima POSTKOVIDNI sindrom: Kada je ĆERKA ugledala, odmah je odvezla u BOLNICU

Shutterstock

En Gilbert je veteranka britanskog vazduhoplovstva. Posle prošlogodišnjeg covida počela je da se oseća čudno. Ova 49-godišnjakinja je, uprkos činjenici da je oduvek bila aktivna, iznenada osetila umor i, kako je rekla.

Bila je, međutim, sigurna da su to postkovitni simptomi koji će se povući svakog trenutka. Osim toga, prolazila je kroz menopauzu, za koju je sumnjala da takođe utiče na njeno zdravlje.

Osećala se toliko loše da joj je brat predložio da se preseli kod njega. Savetovao joj je da se udalji od Liverpula. En je odlučila da ga poslusa, a samo tri nedelje nakon preseljenja, postavljena joj je poražavajuća dijagnoza. Sve je počelo kada je ćerka En videla svoju majku kada je izlazila posle kupanja. Primetila je kvržicu na desnoj dojci odmah ispod ključne kosti .

Dok je En mislila da je to „samo mala kvrga“ i da ne vredi brinuti, 24-godišnjakinja je insistirala da njena majka ode na pregled. En je upućena u bolnicu Roial Liverpool, gde su mamograf i biopsija pokazali da ima trostruko negativan rak dojke koji je brzo rastao. 

Kako je Eho En priznala u intervjuu za Liverpul, njena prva reakcija bila je šok. „Automatski mislite da je dijagnoza raka neizbežan kraj vašeg života, ili da ćete se osećati užasno, a to je zastrašujuće“ , rekla je ona . " Mislila sam da mi se to neće dogoditi. U mojoj porodici nema istorije raka dojke. Nikada nisam pušila. Ja sam savršeno zdrava osoba " - dodala je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading