UŽAS U GRADSKOM PREVOZU Svi gledaju dete koje sedi između dva NADROGIRANA roditelja i pokušava da ih dozove (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

K.Ć. Vesti 07.08.2022 13:50 2

Na jednom TikTok video vidimo jedan užasan prizor

UŽAS U GRADSKOM PREVOZU Svi gledaju dete koje sedi između dva NADROGIRANA roditelja i pokušava da ih dozove (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Shutterstock

Užasavajući video prikazuje dečaka oko 4,5 godina koji sedi i posmatra svoje roditelje koji su se nadrogirali i nemaju kontrolu nad svojim telom.

Dok muškarac stoji i savija se, majka pored pogubljeno sedi i ne zna šta radi sa rukama, a dečak pokušava da ih dozove dok u ruci drži čips.

Ova slika slama srca. Ni jedno dete ne zaslužuje ovako da odrasta i da gleda užas oko sebe dok postaje zrela ličnost. Kasnije od tog istog mališana ne može ništa bolje da se očekuje, jer za drugo i ne zna. Ova slika iz gradskog prevoza nam pokazuje i još jednu stvar. Nemarnost okoline. Svi samo stoje i gledaju bespomoćno dete koje posmatra jeziv prizor, niko ni da priđe da popriča sa mališom, da pozove socijalnu i da se dete oduzme ovim nemarnim ljudima, koje ni ne možemo da nazovemo roditeljima.

Ako se nađete u sličnoj situaciji, ne snimajte samo video i ne odlazite pre vremena. Pomozite detetu i spasite ga iz bede i spasite ga ovakvog odrastanja.

BONUS VIDEO

Komentari (2)
Loading
Pop
07.08.2022 15:48

Laž, laž, laž ovo se nije desilo kod nas....

ahaha
07.08.2022 17:13

OSTAVITE TIKTOK NA TIKTOKU!!