Koliko je dobar ovaj kombinezon! Nosi ga Kejt Blanšet, vizuelno skida i do pet kilograma i savršeno prikriva sve nedostatke

Jelena Vukelić Vesti 17.05.2024 11:14 0

Glumica poznata po besprekornom modnom ukusu nije razočarala ni ovaj put, potvrđujući svoju modnu dominaciju, gde god da se pojavi.

Kejt Blanšet

Profimedia

Na reviju koja je predstavljala Armanijevu kolekciju za proleće/leto 2024. godine, Kejt Blanšet je stigla noseći kreaciju ovog modnog brenda, a ovaj fantastični kombinezon koji je izabrala je pravi biser ou njihove modne arhive. 

 

 

 

Radi se o crnom kombinezonu s dubokim V-izrezom koji je ukrašen svjtlucavim crnim perlicama. Kombinezon ima efektno isečene rukave i deo na leđima koji podseća na ogrtač.

Glumica je ovu odevnu kombinaciju upotpunila crnim čizmicama s visokim, tankim potpeticama.

Nije prvi put da je Kejt nosila ovaj kombinezon. Isti komad obukla je u i na Filmskom festivalu u Palm Springsu kada je primila nagradu za svoju izvanrednu ulogu  "Tár". Tada je uz kombinezon nosila crne salonke.

Inače, ovako krojeni kombinezoni vizuleno izdužuju figuru, prekrivaju sve nedostatke i pristaju svakoj ženi bez obzira na to kako je građena,

 

Komentari (0)
Loading