Kako pravilno da nanesete AJLAJNER a da se ne umažete? (VIDEO)

Vesti 02.01.2022 09:00 0

Naglašen pogled ističe lepotu lica, a seksipil očiju najbolje dočarava ajlajner

Ajlajner

unsplash.com

Iscrtavanje preciznih linija uz ivicu kapka bezvremeni je trend u šminkerskim vodama.

Ajlajner decenijama ne izlazi iz mode, a sada postoje i naprednije varijante, te se često može videti i onaj u jarkim bojama. Kada dođe do odabira ajlajnera, najčešće posežemo za crnim, ne znajući da neka druga boja može da nam "otvori pogled".

S druge strane, brojne dame se ne usuđuju da ga koriste jer nisu savladale tehniku nanošenja. Pravilno nanesen ajlajner mnogima deluje poput nedostižnog sna, ali dobra vežba i sigurna ruka doneće vam magičan pogled o kojem ste dugo sanjale.

Kako pravilno da nanesete AJLAJNER a da se ne umažete? (VIDEO)

unsplash.com

 

Tehnika koja može da pomogne u lakšem savladanju nanošenja ajlajnera jeste “iscrtavanje trougla”. Na kraju oka, gde bi trebalo da se završi ajlajner, iscrtajte trougao koji ćete spojiti s linijom iznad linije trepavica pa ga ispunite bojom.

 

 

Veoma je važno da ne preterate. Pravilno nanet ajlajner izgleda fantastično, ali ukoliko to ne uradite precizno, može izgledati veoma loše. Uz ajlajner tehnika "MAČKASTE OČI" izgledaće još smelije.

 

 

Savet: Nanošenje ajlajnera počnite od spoljašnjeg dela kapka prema unutrašnjem. Linija će biti ravnija, preciznija i imaće debljinu koju vi želite. I to na oba oka.

 

Komentari (0)
Loading