Ako imate spuštene kapke ovo morate da probate: Nova tehnika nanošenja ajlajnera podiže oko i daje zavodljiv pogled

Olja Jelić Vesti 23.09.2023 10:45 0

Ajlajner je ponekad teško, a ponekad lako naneti, i uprkos odličnim savetima, sve je zapravo stvar vežbe i stalnih pokušaja dok se ne usavršite. Međutim, kada je u pitanju nanošenje ajlajnera na spuštene kapke, stvari postaju još komplikovanije

Šminka

Printscreen/Instagram

Ajlajner je ponekad teško, a ponekad lako naneti, i uprkos odličnim savetima, sve je zapravo stvar vežbe i stalnih pokušaja dok se ne usavršite. Međutim, kada je u pitanju nanošenje ajlajnera na spuštene kapke, stvari postaju još komplikovanije.

Naime, kada se ajlajner nanese na oči koje imaju spuštene kapke, da bi ispiranje izgledalo pravo, potrebno ga je primeniti na specifičan način koji zahteva još više vežbe nego uobičajeni. Na sreću, na TikTok-u se proširio trend takozvanog 'puppy liner-a', koji fantastično pristaje svima sa spuštenim kapcima. Umesto da spoljašnji kraj lajnera ide gore, pratite liniju donjeg kapka i nanesite tuš.

Zvuči malo komplikovano kada ga opisujemo, ali sve će vam biti jasno nakon kratkog TikTok tutorijala koji vas očekuje u nastavku:

 

 

Ovaj virani bjuti trik će olakšati ženama sa spuštenim kapcima da i one dobiju zavodljivi pogled. Jednostavno, a lepo.

 

Komentari (0)
Loading