Hiljade žena gleda ZABEZEKNUTO u ovaj VIDEO: Devojka je JEDNOSTAVNIM trikom uspela da prekrije SVE BUBULJICE

Vesti 04.12.2022 15:00 0

Šminka ima magiju, u slučaju ove devojke je njeno problematično lice pretvorila u savršeno

Hiljade žena gleda ZABEZEKNUTO u ovaj VIDEO: Devojka je JEDNOSTAVNIM trikom uspela da prekrije SVE BUBULJICE

Printscreen/TikTok

Koliko god da imate čištu kožu, bubuljice i akne su ponekad neminovne, naročito kod žena kad su u pms-u.

 Možda i postoji, ali je toliko retka da skoro svakoj ženi treba - bar ponekad - savršen trik da prekrije takve probleme na licu šminkom.

@mikaylanogueira HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD 😳👌🏻 #makeup #beauty #acne #acnecoverage ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Za trik za prekrivanje bubuljice, devojka čiji je video postao viralan koristila je "stiki metod" (sticky - lepljiv, na engleskom). Taj metod se sastoji od tri koraka...

Prvo, namažite obilno hidrirajući serum. On će ostaviti malo lepljiv sloj na licu i po tome je ova šminkerka i dala ime svom metodu. Sačekajte da se taj sloj osuši.

Drugo, nanesite prajmer, bilo koje marke, a treće, konsiler i to mat varijantu. Važno je da napravite razliku - konsiler i korektor nisu isto. Zato, gledajte oznaku na proizvodu - na engleskom jeziku (concealer a ne corrector). Naziv uz cenu na rafu - na srpskom - će obično biti "korektor" i za  jedan i za drugi proizvod.

Sad dolazi najvažniji deo. Morate biti strpljivi i čekati da se konsiler potpuno osuši. Za to može biti potrebno čak i pet minuta. Tek onda stavljate podlogu za šminkanje i nastavljate svojim uobičajenim tehnikama. 

Komentari (0)
Loading