21:30 Lepota i Moda Najveći greh žena u Srbiji: Legnu u da spavaju, a ovo ne urade, evo zašto je gore nego što misle
11:21 Lepota i Moda Genijalan trik sa venčanja koji čuva šminku satima: Žene koje su probale kažu da je čista magija!
19:56 Lepota i Moda Greške u šminkanju zbog kojih izgledate starije: Žene posle 40. godine ih često prave, pa deluju umorno
18:48 Lepota i Moda Šminka kao od Viktorije Bekam: Evo kako da izgledate kao zvezda, ovaj stil podmlađuje i prkosi vremenu
16:23 Lepota i Moda Dodaje licu 15 godina: Jedna greška u šminkanju čini da izgledate starije, mnoge žene to rade!
13:22 Lepota i Moda Karmin za punije usne i mlađi izgled: Ova nijansa briše godine i umor s lica u sekundi!
18:19 Lepota i Moda Šminka koja briše godine: Profesionalna šminkerka otkriva trikove za svež i mladolik izgled
08:30 Lepota i Moda Nigde bez crvenog karmina: Evo kako da izaberete pravu nijansu, bićete zvezda jeseni
09:43 Lepota i Moda Srpkinje odlepile za ovom šminkom: Stari trend izgleda tako dobro, a postiže se vrlo lako, zablistaćete za minut
21:00 Poznati Bez trunke šminke i u kupaćem: Evo kako izgleda Milica Milša (57) u najopuštenijem izdanju, brčka se u bazenu
10:03 Lepota i Moda Puder na licu i kad je +40: Evo kako da vam šminka ostane na mestu bez obzira na vrućinu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac