Isidora je prošetala gradom i sve je STALO: Stajling je toliko MOĆAN da su svi gledali u NJU, a samo ovaj DETALJ košta 20.000 dinara

Milica Ognjenović Vesti 24.03.2023 11:15 4

Ova devojka nam je svima održala modnu lekciju

Isidora je prošetala gradom i sve je STALO: Stajling je toliko MOĆAN da su svi gledali u NJU, a samo ovaj DETALJ košta 20.000 dinara

photo/Nikola Todorović

Danas smo u Knez Mihailovoj ulici sreli Isidoru (23) u kombinaciji za kojom su svi morali da se okrenu!

photo/Nikola Todorović

 

 

Isidora se odlučila za "kargo" pantalone u krem nijansi koje su ravnog kroja i savršeno mogu da se uklope uz sve odevne kombinacije. 

Uklopila je kratku belu košulju koja je sama po sebi elegantna ali u isto vreme i urbana zbog same dužine. 

Preko košulje je padala kožna jakna koja je itekako upečatljiva te je ona dala taj završni čin celokupnom izgledu! 

photo/Nikola Todorović

 

 

Dodaci koje je kožna jakna imala na sebi savršeno se uklopila sa Luj Viton kaišem! Kako je on sam po sebi spektakularan, moćan i privlači, pokupio je apsolutnu pažnju! Možete ga naći u radnjama za 20.000 dinara.  

photo/Nikola Todorović

 

 

Kao završni sjaj celokupnoj kombinaciji, bila je ova srednja crna elegantna torba koja je u isto vreme i praktična jer ima i više nego dovoljno mesta u njoj.

- Najviše volim da se oblačim baš u "Zari" jer tamo mogu da nađem apsolitno sve, pa je i sve ovo što vidite na meni iz te prodavnice. Da l' su u pitanju stvari za svaki dan ili neka posebna dešavanja tamo volim da odem i kupim sve što mi je potrebno - rekla je Isidora. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)
Loading
bbeba
22.01.2023 01:40

Pantalone,kao iz *Uradi sam*.Gde se izgubila zenstvenost?Najlon carape sam obula jednom za 9 godina,ali sve sto nosim, pa i pantalone ,izuzetno su zenstvene.Patike ,i crne i bele sa satenskom masnom.Cak i u Zari ,koju reklamirate ,ima lepsih i modela i boja.

Pa
24.03.2023 14:05

Ništa specijalno,moda golih stomaka i kroptopova mi se ne sviđa jer mi deluje vulgarno,kargo pantalone me podsećaju na radničke pantalone posebno na zidarske i vodoinstalaterske, jakna od eko kože mi je uvek bila OUT ...tako da....

JACK
24.03.2023 14:16

BEZVEZE SVEUKUPNI DOJAM.

Mario Sarafciger
24.03.2023 15:15

Danas jedna koza ,ali prava koza prošetala Beogradom i svi su se okretali za njom ---valjda zbog vimena -i svima očitala lekciju ( bez silikona ) i podigla rep "NA IZVOLTE "