Za tri nedelje izgubila skoro sedam kilograma: Otkrila "čaroban obrok" koji joj je pomogao da skine salo

Tatjana Badarević Vesti 08.09.2024 08:34 0

Nikol je uspela da skine skoro sedam kilograma, a tajna tog uspeha je ručak, čiji recept je podelila na TIkToku.

dijeta

Printscreen/TikTok

 

Gubitak kilograma zahteva dugoročnu predanost i razumevanje da nema brzih rešenja za postizanje zdravijeg načina života - sve je u tome da se uloži trud.

Korisnica TikToka Nikol Nedelko podelila je svoje impresivno postignuće, gde je otkrila da je uspela da izgubi celi jedan kamen (otprilike 6,8 kg) za samo tri nedelje, a svoj uspeh pripisuje specifičnom ručku koji je konzumirala tokom svoje zdravstvene transformacije.

Otkrila je i svoj "omiljeni ručak" te dala uputstva za sve one koji žele da donesu zdravije odluke u ishrani.

"Izgubila sam 7 kg za tri nedelje. Ovo mi je bio najdraži ručak", rekla je u svom videu, dok je pokazivala činiju s hranom.

 

 

Recept za ručak

Prvo, trebaće vam 3/4 šoljice kuvanog, ohlađenog mlevenog ćurećeg mesa, koje treba staviti u činiju. Zatim se isto toliko kvinoje dodaje ćuretini. Nakon toga, vreme je da se doda mešano povrće.

"Ja koristim crveni luk, krastavac i crvenu papriku", napisala je u opisu videa, no možete dodati bilo koje povrće po svom ukusu.

Tada se u činiju dodaje tzatziki sos, a Nikol predlaže jednu do dve kašike sosa. Opisala je obrok kao "tako ukusan i zasitan", što joj pomaže da izbegne preterano grickanje tokom popodneva.

Komentatori su pohvalili njenu transformaciju, a jedan korisnik je upitao da li je uključila intenzivne vežbe u svoju rutinu za mršavljenje. Nikol svoj uspeh pripisuje zdravijoj ishrani te je spomenula da je, kad god je to bilo moguće, u svoju rutinu uključivala "hodanje" i "jogu".

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading