Kako da proverite da li vas drugarice potajno mrze? Tiktokerka otkila njenu malu tajnu, odgovor je u kosi!

Vesti 06.10.2023 09:50 0

Njen video izazvao je podeljena mišljenja, ali su se mnogi složili sa njom...

Džejsi

Printscreen/TikTok/jacimariesmith

Tiktokerka Džejsi Mari Smit objavila je snimak u kojem je podelila jednostavan znak koji će vam reći da vas neko u životu „tajno mrzi”, a sve što treba da uradite je da postavite naizgled banalno pitanje.

Objasnila je da treba da pitate svoje prijatelje šta misle o šišanju vaše duge kose i da je ovo pitanje siguran način da vidite da li imaju dobre namere prema vama. „Ako ti kažu: 'Da, skrati, dobro bi ti stajalo', mrze te. Mole se za tvoju propast, prenosi Index.hr.

 

 

Zatim je dodala da ako želite dalje da testirate ovu teoriju, trebalo bi da pitate svoje prijatelje šta misle o dobijanju šiški: "Ako kažu 'da', morate ih izbaciti iz svog života."

 

Podeljena mišljenja

Njen video izazvao je podeljena mišljenja, ali su se mnogi složili sa njom. 

„Tačno tako“, napisao je jedan tiktoker, dok je drugi dodao: „Ovo je tako tačno“, dok je treći napisao: „Ako si plavuša i kažu ti da bi ti smeđa kosa sjajno stajala, to je takođe znak da mrze ti."

Međutim, neki su smatrali da je tiktokerka otišla predaleko. "Ovo nije istina! Neki ljudi izgledaju tako dobro sa kratkom kosom i šiškama!" napisao je tiktoker, a drugi se složio sa njim: "Iskreno, volim kratku kosu."

Na sreću onih sa kratkom kosom i šiškama, tiktokerka je u komentarima pojasnila da se samo šalila.

 


Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading