Mankekenka ima NISKOG dečka i svi ih prozivaju: Kažu im da zajedno izgledaju TUŽNO

Vesti 18.04.2023 17:30 0

Na snimku, Liz je savijala kolena i spuštala se dok nije bila rame uz rame sa Džejmsom

Mankekenka ima NISKOG dečka i svi ih prozivaju: Kažu im da zajedno izgledaju TUŽNO

Printscreen/TikTok

Liz Seibert, poznata na TikTok-u kao @lizseibert, često objavljuje o životu na visokoj nozi i često pravi video snimke o svojoj zanimljivoj visini. Naime, Liz je visoka 182 centimetra, ali je to ne sprečava da nosi štikle, koje su ponekad visoke i do 15 centimetara. Njen dečko Džejms Niz (@jamesneese2) nema ništa protiv, iako je mnogo niži od svoje devojke sa 165 centimetara, piše The Sun. Previše radoznale navijače je veoma zanimala njihova visinska razlika, pa su postavljali mnoga pitanja. a ona im je više nego spremno odgovorila. Međutim, neki ne znaju kada da stanu, pa su čak kritikovali način na koji se srećni par pojavljuje pred kamerama. U videu, Liz je odgovorila na radoznalo pitanje zbunjenih gledalaca koji očajnički žele da saznaju kako njihova veza „funkcioniše”.

Par je stajao rame uz rame dok se pitanje pojavilo u naslovu. "Kako se fotografiše zajedno sa visinskom razlikom?" bilo je pitanje. Liz je polako savijala kolena. U početku je to bilo jedva primetno, ali je nastavila da se spušta, naginjući kukove i ramena kako bi ublažila promenu ugla. Kao magijom, odjednom je bila rame uz rame sa Džejmsom, a lica su im bila savršeno usklađena. Još jednom se nagnula da ga poljubi u obraz. U opisu snimka Liz je rekla da su tu pozu mnogo vežbali. „Svaki put“, napisala je. Neki korisnici su jedva čekali da napišu komplimente Liz i Džejmsu. „Vas dvoje ste prelep par“, napisao je jedan korisnik. "Moraću da upotrebim ovu tehniku na budućoj devojci", rekao je drugi korisnik zahvalno. „Ovo je tako slatko“, dodao je oduševljeni fan.



Ali drugi su imali drugačiju perspektivu. "To je tako tužno", rekao je jedan. Mnogi gledaoci su se pitali da li Liz „treba“ da bude „spuštena“ na visinu svog partnera. Jedan komentator ju je pozvao: „Nemoj da se smanjiš samo da bi se drugi osećali kao da su viši...“ „Uh, mislim da joj to ne smeta“, uzvratila je druga osoba u njeno ime. Javili su se i neki koji su u sličnim vezama sa visinskom razlikom. Mnogi su rekli da Liz i Džejms verovatno nisu bili "nesigurni" u svoju visinu, već su samo pokušavali da naprave lepu sliku na kojoj su oboje vidljivi. "Ponekad je tako lakđe. Nije tako duboko", napisala je jedna žena.

Liz i Džejms ne odgovaraju na kritike i ružne komentare, a Liz je nekoliko puta na video snimcima napomenula da je na početku veze bila nesigurna u svoju visinu, ali sada joj to više nije važno i uživa u vezi sa Džejmsom .
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading