Tara ima 45 kilograma; Na estetske zahvate je potrošila čitavo bogatstvo, a tvrdi da nikada neće biti ZADOVOLJNA izgledom

Vesti 14.03.2023 19:54 0

Trenutno je izuzetno nezadovoljna veličinom svojih grudi, ali doktori ne žele da joj ugrade veće implante zbog njene kilaže

Tara ima 45 kilograma; Na estetske zahvate je potrošila čitavo bogatstvo, a tvrdi da nikada neće biti ZADOVOLJNA izgledom

Printscreen/Instagram

Iako radi kao medicinska sestra, Tara Džejn Mekonahi iz Australije potpuno je, kaže, zavisna od estetskih operacija kojima je nekoliko puta pokušala da poboljša izgled. Na svoju transformaciju za nekoliko godina potrošila je više od 185.000 evra, a fizički izgled je promenila do neprepoznatljivosti.

Ova 34-godišnjakinja ne može ni da izbroji operacije koje je imala na prstima obe ruke, ali se seća, kaže, nekih većih; kao što je povećanje grudi, kojem je bila podvrgnuta pet puta, i operacija nosa, kojoj je bila podvrgnuta šest puta. Sve to, dodaje, pratile su bezbrojne doze botoksa i filera. Osim što ide pod nož, Tara redovno ide na razne kozmetičke tretmane i posećuje solarijum, zbog čega joj koža 'bronza'.

Inače, Taru je javnost upoznala kada je pre nekoliko godina gostovala u dokumentarnoj emisiji "Mirror Mirror" i već tada je objasnila da „sumnja da će ikada biti potpuno zadovoljna svojim izgledom”, te da je verovatno će do kraja života ići pod nož estetskih hirurga.



– Trenutno, na primer, imam silikonske implante u grudima kojima nisam zadovoljna i volela bih veće – rekla je, a kako stari, volela bi i da popuni bore kože na grudima.

Međutim, pošto ima samo 45 kilograma, lekari su već odbili da joj stave prevelike implante. implantati su je razočarali. - Zaista sam zabrinut za Tarino blagostanje. Ne samo zbog operacija. Ona zaista mora da bude i fizički i psihički zdrava – rekao je dr Nasif. Ipak, Tara naglašava da je ništa neće zaustaviti na putu do željenog izgleda.

- Za mene ne postoje ograničenja za operacije, a plastična hirurgija me ne plaši, već me raduje. To mi daje samopouzdanje i priliku da budem najbolja verzija sebe - objasnila je ona.
 
Komentari (0)
Loading