Moj SUPRUG je čudno reagovao na SESTRINU objavu TRUDNOĆE: Molim vas pomozite, zbog ove stvari ne znam šta da radim

Vesti 08.12.2022 09:53 0

Žena kaže da je suprug iznenadio i zaprepastio svojom reakcijom

muškarac

Shutterstock

Kada žena svojim najbližima kaže da je trudna, obično očekuje snažnu i emotivnu reakciju, ali niko ne očekuje da će drugi biti toliko uzbuđeni da povraćaju. Jedna žena je zato bila šokirana kada je njena sestra rekla da je trudna, a njen muž je, bled i vidno uplašen, otrčao u toalet, gde ga je kasnije zatekla kako plače...

„Bili smo kod mojih roditelja na večeri i sve je bilo dobro, pričali smo, smejali se i jeli, ali čim je moja sestra objavila da je trudna, primetio sam da je utihnuo i da nije ustao kao ostali. da joj čestitam, on samo bulji u nju ili u nju, nisam baš siguran. Pitala sam ga da li je dobro, a on je promrmljao da mu je loše, što mi je bilo čudno jer je do tada bio sasvim dobro, a nekoliko trenutaka kasnije, počeo je da povraća. Kada sam ušla u njega, sedeo je na podu kupatila i nije mi dozvolio da mu pomognem da ustane i operem mu lice", napisala je ona na Redditu.

„I moja porodica je bila zabrinuta za njega i morala sam da ga vodim kući. Proverila sam mu temperaturu i pritisak, ali sve je bilo normalno. Ubrzo nakon toga je zaspao i probudio se rano sledećeg jutra, već u 5.30. Čula sam ga kako jeca pod tušem, utrčala sam i pitala da li je dobro, ali mi je samo rekao da mu treba minut da bude sam." „Skoro sam poludela tražeći od njega da objasni šta se dešava, a on mi je rekao da se oseća preplašeno... šta?!?! On nije tip koji se stresira zbog posla ili bilo čega, a ovo je tako čudno i ne liči na njega . Obukao se i otišao, a kasnije je odbio da ponovo priča o tome.“ „Ne mogu a da ne pomislim da je ovakvu reakciju izazvala objava o trudnoći moje sestre, jer je sve počelo odmah nakon toga, a setila sam se i kako mi je jednom nagovestila da je moj muž baš njen tip i da se nada da je kraj. sa nekim takvim“.

- Ili tvoj muž voli tvoju sestru i takav je jer će ona imati dete sa nekim drugim, ili je on otac deteta tvoje sestre. Trećeg nema – napisala je jedna žena, a mnogi su autorki poručili da što pre razgovara sa njenom sestrom. "Planiram. Iako izgleda potpuno "normalno" nakon svoje objave, čak mi je predložila da odvedem muža u bolnicu na dobar pregled", odgovorila je ona.

 
Komentari (0)
Loading