Udala se u ROZE haljini i šokirala GOSTE:"Tražila sam od njih da dođu u BELOM, a onda su me svi NAPALI zbog jednog DETALJA"

Vesti 07.12.2022 18:00 0

Na njenom snimku se vidi njena porodica i prijatelji obučeni u belo, a neki pratioci su bili zbunjeni takvom odevnim kombinacijama i nije im se baš dopao modni izbor mlade.

žena

Printscreen/TikTok

Kada se na svom venčanju pojavila u roze venčanici, Amerikanka Kamil Leskaj šokirala je goste, koji su ih zauzvrat zamoljeni da dođu obučeni u belo. Svoju haljinu do svog velikog dana nije pokazala nikome, a sada je pokazala na TikToku, ali je bilo pratilaca koji su je odmah „napali“. Na snimku ona pokazuje trenutak kada gostima otkriva svoju izgužvanu, roze haljinu punu vezenih ruža, a iako su svi gosti na venčanju izgleda bili oduševljeni, posetioci na platformi su bili malo kritičniji...

„Otkrivanje venčanice! „Apsolutno niko nije video haljinu do tog dana, vredelo je čekati“, piše mlada uz svoju fotografiju. Na snimku je pokazala svoje drugarice i deveruše obučene u belo, a neki TikTok pratioci su komentarisali da su „definitivno glumili oduševljenje“ kada im je pokazala venčanicu.


"Izgleda kao maturska haljina!", napisala je jedna osoba u komentarima i dodala: "Moj najveći strah je da budem nečija deveruša i da moram da glumim ako neko dođe u takvoj haljini!". ", piše druga ženska osoba. "Ipak, ako je srećna na svom danu, treba je podržati." "Trebalo bi da skrene pažnju na sebe na svoj poseban dan!", prokomentarisao je treći, prenosi NY Post.
Komentari (0)
Loading