14:12 Ispovesti Živ je blam pojeo: Devojka je pobegla sa venčanja kada je shvatila kakvu je grešku napravila
21:44 Porodica Kakva bahatost i bezobrazluk: Mlada imala 37 zahteva za svoju deverušu, evo šokantne liste
18:00 Ispovesti Udala se u ROZE haljini i šokirala GOSTE:"Tražila sam od njih da dođu u BELOM, a onda su me svi NAPALI zbog jednog DETALJA"
18:30 Porodica Zašto deveruše nose iste HALJINE? Ogovor vam se neće SVIDETI- na ovo nikada ne bismo pomislili!
13:55 Ispovesti "Ne mogu da verujem da sam ih naterala da OBUKU ovo": Pokazala je model HALJINE koje su nosile deveruše na njenom venčanju, sada više nema KONTAKT sa njima
22:39 Ispovesti Mlada iz PAKLA: Imala je 37 zahteva za DEVERUŠE, a od nekih nam se DIŽE kosa na glavi!
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak