Žene šta radite sa FILTERIMA? Muškrac POBESNEO nakon SASTANKA- "NJENE FOTOGRAFIJE su obična PREVARA"

Vesti 06.12.2022 16:50 0

Pretpostavlja se da je muškarac želeo da se našali iako se na snimku vidi njegova šokirana faca u trenutku kada devojka ulazi u automobil

Žene šta radite sa FILTERIMA? Muškrac POBESNEO nakon SASTANKA- "NJENE FOTOGRAFIJE su obična PREVARA"

Printscreen/TikTok

Suptina je da je hteo da pokaže koliko filteri i preterana šminka mogu da budu opasni.

Kris Keverian je fanatik fitnesa i kreator digitalnog sadržaja. Njegov sadržaj je tipično komične prirode, ali je u jednom videu odlučio da podeli svoje iskustvo sa upoznavanjem devojaka preko aplikacija.

Žene šta radite sa FILTERIMA? Muškrac POBESNEO nakon SASTANKA-

Printscreen/TikTok

 

Video prikazuje Krisa kako sa negodovanjem gleda u opušteno odevenu ženu koja je ušla u njegov auto, svežeg lica i bez šminke. Zatim je na Instagramu pokazao fotografiju žene koja nosi smeđu satensku mini haljinu i našminkano  lice. Žena je podigla noge na kontrolnu tablu, nateravši ga da odmahne glavom.

@chriskeverian

That makeup and filter combo should be illegal 😳😩 ♬ The Sound That Made History. - Gman

Njegov video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, ali mnogi se nisu složili sa njegovim stavom o izgledu žene. „Prelepa je... Šta ti je?“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Izgleda bolje nego na fotografiji!“ „Ne vidim u čemu je problem. Ionako biste je jednom videli bez šminke, tako odmah znate na čemu ste. Uostalom, devojka je zaista lepa“, glasio je jedan komentar.
 

 

Komentari (0)
Loading