"Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju

Vesti 30.11.2022 13:18 0

Objavu nesrećne devojke prokomentarisalo je više od hiljadu korisnika društvene mreže Redit, a mnogi su stali na njenu stranu

venčanica

Shutterstock

Buduća mlada, koja je želela da ostane anonimna, podelila je na društvenoj mreži Redit neobičnu priču koja joj se dogodila neposredno pre venčanja, zbog čega je napustila verenika. Ljuta mlada otkrila je da joj je verenik ukrao venčanicu koju je sama kupila iz njenog ormana i vratio je u prodavnicu jer misli da bespotrebno „razbacuje novac“. Ali to je tek početak njene drame.

unsplash.com

 

 

„Ovo zvuči kao kliše, ali od detinjstva sam sanjala o prelepoj venčanici, a sada sam to uspela da priuštim. Ali moj verenik ne misli da je u redu da potrošim nekoliko hiljada dolara na haljinu koju ću obući samo jednom“, napisala je ova žena i dodala da je cena njene haljine tipična za venčanice. Kada je saznao da je kupila venčanicu, verenik je počeo da joj govori kako je "neodgovorna prema novcu", dodajući da je već potrošila mnogo novca na šminku, ekstenzije za kosu i nakit.

„Dan nakon kupovine venčanice primetila sam da je nema u ormanu. Izbezumila sam se. Bila sam šokirana. Pitala sam ga gde mi je venčanica, a on mi je rekao da ju je vratio u prodavnicu. – Pitala sam ga zašto je to uradio, a on mi je rekao da misli da je haljina smešno skupa i da trošim novac“, rekla je buduća mlada.

Da stvar bude gora, njena buduća svekrva stala je na stranu njenog sina, iako je znala da novac od venčanice čuva kod njega i da će ga verenici vratiti kada se dogovore o rešenju. Hiljade korisnika komentarisalo je objavu, a mnogi od njih stali su na stranu ove nesrećne devojke nakon što je odlučila da ga napusti. „Jednostavno se ne može tako udati za nekoga“, „Ne verujem da je zadržao pare od venčanice“, „Bože, kakav muškarac“, „Prilično jasan znak da ga ostaviš“. ..
 

Komentari (0)
Loading