Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Pretraga
Shutterstock
Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
12.12.2025. 20:55
|
0
Majka joj gora od neprijatelja: Umesto da zaplače od sreće kad je videla u venčanici, ona je ovako ,,častila"
09.10.2025. 12:37
|
0
Majka joj gora od neprijatelja: Umesto da zaplače od sreće kad je videla u venčanici, ona je ovako ,,častila"
09.10.2025. 12:21
|
0
Rođena sestra mi je napakostila na svadbi: Znala sam da je ljubomorna na mene, ali ovakvu zlobu nisam očekivala
01.10.2025. 14:50
|
0
Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna
23.09.2025. 08:57
|
0
Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje
12.08.2025. 20:56
|
0
Rada se udala kao carica: Raskoš na svadbi, ali svi gledaju njega, 'je l’ zna mladoženja da sutra mora školu?'
05.08.2025. 11:04
|
0
Rada se udala kao carica: Raskoš na svadbi, ali svi gledaju njega, 'je l’ zna mladoženja da sutra mora u školu?'
05.08.2025. 11:04
|
1
Svi pričaju o njenoj venčanici: Udala se jedna od najpopularnijih pevačica, njen izgled šokirao fanove!
21.07.2025. 09:48
|
0
"Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
06.06.2025. 20:48
|
0
Plakaće i ko neće, cela Srbija u suzama: Kada ju je u venčanici videla njena baka, sve je eksplodiralo od emocija
15.05.2025. 14:43
|
0
Venčanica za manje od 20 evra: Žena nije mogla da veruje da je pronašla haljinu iz legendarnog filma, cela Srbija pamti ovu scenu!
01.03.2025. 20:32
|
0
Shutterstock
Nisam želela verenici mog brata da pozajmim venčanicu i za to imam debeo razlog: Sada se cela familija obrušila na mene samo zbog nje
03.12.2024. 21:27
|
0
Najnovije
Najčitanije
26min
Deca su ga spasila: Reper otkrio kakav je bio pre nego što je postao otac, totalno se promenio
41min
Noge će ostati suve i po najvećoj bljuzgavici! Uz ovaj trik svaka obuća postaje nepromočiva
57min
Želela je da počiva sa svojim psima, ali joj poslednja želja nije ispunjena: Porodica pogazila testament Brižit Bardo, evo gde je sahranjena
1H
Šta se radi sa badnjakom posle Božića? Kod 1 stvari svi greše, nikako ne radite ovo!
1H
Ova žena ne prestaje da intrigira: Sidni Svini se slikala za poznati magazin, ali ovo nisu obične fotke
27D
Voće broj 1 za dugovečnost: Čuva mozak i nervni sistem, a odličan je i za kožu, sada ga ima na pretek
27D
Obavezno unesite ove tri biljke u svoj dom u Novoj godini: Donose sreću, ljubav i prosperitet
27D
Da kuća miriše na čisto i sveže, baš kao u apoteci: Evo kako za 3 minuta da osvežite prostor i eliminišite ustajali vazduh
22D
Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg
29D
Nije so: Led sa stepenica nestaje za nekoliko sekundi uz jeftin sastojak koji svi imamo u kući
Vidi sve
DOM I SAVETI
Foto: Shutterstock | Shutterstock
Za prosperitet
Pelcer ove biljke nabavite u novoj godini: Zeleni magnet za novac cveta i kod lenjih!
10:21
|
0
shuterstock
KAKAV OBRT
Crveni donji veš za Novu godinu odlazi u prošlost: Žene u Srbiji sada kupuju žuti, a evo i zašto
14:47
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
super trik
Nema potrebe da ribate pleh od pečenja: Jedan sastojak uklanja masnoću kao od šale!
16:32
|
0
Pixel-Shot
Noviteti
Šta će flaša u vodokotliću? Vodoinstalateri se kunu u ovaj trik, kažu nema ništa bolje za WC šolju od ovoga
14:10
|
0
Najnovije
Mike Coppola / Getty images / Profimedia
To se traži!
Deca su ga spasila: Reper otkrio kakav je bio pre nego što je postao otac, totalno se promenio
17:02
|
0
shutterstock
SPASONOSNO REŠENJE
Noge će ostati suve i po najvećoj bljuzgavici! Uz ovaj trik svaka obuća postaje nepromočiva
16:47
|
0
STRAŠNO
Želela je da počiva sa svojim psima, ali joj poslednja želja nije ispunjena: Porodica pogazila testament Brižit Bardo, evo gde je sahranjena
16:31
|
0
Zanimljivo
Šta se radi sa badnjakom posle Božića? Kod 1 stvari svi greše, nikako ne radite ovo!
16:28
|
0
EPA/NEIL HALL
Noviteti
Ova žena ne prestaje da intrigira: Sidni Svini se slikala za poznati magazin, ali ovo nisu obične fotke
15:57
|
0
Shutterstock
ODBACIVANJE ILI SIGURNOST
Unuka ispričala kako su baku smestili u dom protiv njene volje: „Nije ni znala gde ide“
15:30
|
0
Vidi sve
Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!