Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : venčanica

Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu
14:37 Porodica

Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu

Printscreen/TikTok/mildredddd__
12:37 Porodica

Majka joj gora od neprijatelja: Umesto da zaplače od sreće kad je videla u venčanici, ona je ovako ,,častila"

mlada
14:50 Ispovesti

Rođena sestra mi je napakostila na svadbi: Znala sam da je ljubomorna na mene, ali ovakvu zlobu nisam očekivala

aaa
08:57 Ispovesti

Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna

mladina majka
20:56 Ispovesti

Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje

rada
11:04 Porodica

Rada se udala kao carica: Raskoš na svadbi, ali svi gledaju njega, 'je l’ zna mladoženja da sutra mora u školu?'

pevačica
09:48 Poznati

Svi pričaju o njenoj venčanici: Udala se jedna od najpopularnijih pevačica, njen izgled šokirao fanove!

venčanje
20:48 Ispovesti

"Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!

Venčanica
14:43 Porodica

Plakaće i ko neće, cela Srbija u suzama: Kada ju je u venčanici videla njena baka, sve je eksplodiralo od emocija

Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu
13:03 Lepota i Moda

Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu

žena
20:32 Lepota i Moda

Venčanica za manje od 20 evra: Žena nije mogla da veruje da je pronašla haljinu iz legendarnog filma, cela Srbija pamti ovu scenu!

venčanica
21:27 Ispovesti

Nisam želela verenici mog brata da pozajmim venčanicu i za to imam debeo razlog: Sada se cela familija obrušila na mene samo zbog nje

1 2 3 4 5 6
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.