12:21 Porodica Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu
11:59 Lepota i Moda Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu
15:02 Lepota i Moda Šta mislite koliko sam platila venčanicu? Izgledala sam kao milion dolara, svi su zanemeli kada su čuli koliko je koštala
13:59 Lepota i Moda "Probam venčanicu po prvi put" napisala je i rasplakala sve: Tamara Kalinić otpočela pripreme za svadbeno slavlje
20:25 Ispovesti Venčanicu od 1.500 evra platila samo pet: Evo kako joj je to pošlo za rukom, prava je srećnica
20:28 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja namerno napravila pakao
10:15 Poznati "Venčanica joj je previše bela za razvedenu": Princ Filip je odmah "pročitao" Megan Markl, isplivale jezive tajne, evo šta je kraljica stvarno mislila o snaji i unuku
16:34 Ispovesti Većina nevesta ne štedi na venčanici: Ova devojka je uradila nešto neočekivano, njen potez oduševio ljude
19:53 Ispovesti Bizarna fotografija koja je zbunila sve: Žena u venčanici koja izgleda drugačije iz svakog ugla
18:23 Lepota i Moda Za mlade sa stilom: Poznata dizajnerka otkrila novu kolekciju venčanica i posavetovala buduće neveste kako samo ona ume
14:55 Ispovesti Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna
12:36 Poznati Dior je šio venčanicu samo za nju: Evo koliko su para potrošili Brena i Boba na svoje venčanje, a tek da vidite koliko jela je bilo na meniju
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste