14:37 Porodica Mladu "razapeli" zbog venčanice: Gosti hteli da napuste svadbu, kažu da takvu bruku nisu videli u životu
12:37 Porodica Majka joj gora od neprijatelja: Umesto da zaplače od sreće kad je videla u venčanici, ona je ovako ,,častila"
14:50 Ispovesti Rođena sestra mi je napakostila na svadbi: Znala sam da je ljubomorna na mene, ali ovakvu zlobu nisam očekivala
08:57 Ispovesti Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna
20:56 Ispovesti Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje
11:04 Porodica Rada se udala kao carica: Raskoš na svadbi, ali svi gledaju njega, 'je l’ zna mladoženja da sutra mora u školu?'
09:48 Poznati Svi pričaju o njenoj venčanici: Udala se jedna od najpopularnijih pevačica, njen izgled šokirao fanove!
20:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
14:43 Porodica Plakaće i ko neće, cela Srbija u suzama: Kada ju je u venčanici videla njena baka, sve je eksplodiralo od emocija
13:03 Lepota i Moda Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu
20:32 Lepota i Moda Venčanica za manje od 20 evra: Žena nije mogla da veruje da je pronašla haljinu iz legendarnog filma, cela Srbija pamti ovu scenu!
21:27 Ispovesti Nisam želela verenici mog brata da pozajmim venčanicu i za to imam debeo razlog: Sada se cela familija obrušila na mene samo zbog nje
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac