Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: verenik
Foto: Profimedia | Profimedia
Staje na ludi kamen?
Najzgodnija penzionerka na svetu objavom digla veliku prašinu! Jedan detalj na njenom telu su svi komentarisali!
04.04.2026. 10:49
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Pre Bekama volela njega
Viktorija Bekam je volela majstora pre Dejvida: Nosila je njegovo prezime, pa ga javno ismevala!
07.02.2026. 16:12
|
0
Shutterstock
Verenik mi je umro od infarkta dva sata pre svadbe! Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
19.12.2025. 14:44
|
1
Pronašla sam skandaloznu poruku u džepu svog verenika: A kad sam ga pitala o čemu se radi - njegov odgovor me je "ubio!"
04.11.2025. 18:58
|
0
Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
25.09.2025. 13:45
|
0
Dala je otkaz i preselila se kod budućeg muža: Dva meseca pre venčanja, otkrila je zastrašujuću istinu o vereniku koja ju je potpuno slomila
22.10.2024. 13:48
|
0
"Svoje račune plaćam sama!": Slavna glumica odbrusila nakon glasina da je izdržava 13 godina stariji muškarac
04.10.2024. 18:37
|
0
Utegla se u kožu, ali lice joj se raspada: "Žena mačka" izašla sa 25 godina mlađim verenikom i nije mogla a da ne ostane neprimećena
03.10.2024. 15:34
|
0
Utegla se u kožu, ali lice joj se raspada: "Žena mačka" izašla sa 25 godina mlađim verenikom i nije mogla a da ostane neprimećena
03.10.2024. 15:34
|
0
Moj verenik je umro na dan našeg venčanja: Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
23.05.2024. 12:01
|
2
Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
25.09.2023. 13:20
|
1
U suzama objavila trenutak kad je saznala da je verenik vara: Potpuno se slomila, a u komentarima su nju napali
16.09.2023. 19:04
|
0
"Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
30.11.2022. 13:18
|
0
"Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
24.11.2022. 13:19
|
1
Svi je znate iz "Kursadžija": Poznata glumica je preživela STRAVIČNU tragediju, pucali joj u glavu
13.02.2022. 18:00
|
0
"Danas ću se poroditi, a evo šta moj dečko radi": Više od MILION ljudi je ostalo u ŠOKU kada je ova trudnica pokazala kako joj njen partner pruža "PODRŠKU"
26.09.2021. 08:30
|
0
Ona ima 61. a njen verenik 24 godina: Ceo svet im se RUGA i VREĐA, a oni se samo ISTINKI VOLE!
13.08.2021. 14:20
|
0
Najnovije
Najčitanije
7H
Četiri horoskopska znaka, u ponedeljak 6. aprila ulaze u period sreće: Osetićete pojačene emocije, ludačku energiju, smeši vam se najlepši dan u godini
8H
Kupus se ne odvija, smesa se savršeno sjedini: Kako da se posne sarme ne raspadnu, 1 trik je ključan
8H
Ne trčite za njima, ostavite ih na miru! Evo gde roditelji najčešće greše kod odgajanja dece, ovo je jako važno za njihovu samostalnost
9H
Izgled uopšte nije bitan, bitne su neke druge stvari: Evo kakvi muškarci najviše privlače žene?
9H
Neko kaže da su toliko ružne, da nisu ni za pijacu, a one hit leta 2026. godine: Ove torbe su zaludele Beograđanke, već ih šetaju po Knezu
19H
Ovo cveće morate imati na stolu za Uskrs: Privlači novac i stvara mir u porodici
10H
Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. april: Strelčevi, vreme je da uplatite neko putovanje, Ovnove očekuje lud dan
17H
Pasulj je gotov dok trepneš! Moja baka stavi 1 sastojak koji duplo skrati kuvanje!
14H
Sudbinu određuje jedan broj u datumu rođenja: Da li vas čeka uživanje ili mučenje?
11H
Ne u kuhinji, ne kod prozora, nego... Gde se čuva čuvarkuća, gde je treba staviti čim se ofarba?
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
09:53
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Printscreen/Youtube/Ashe
Radost
Četiri horoskopska znaka, u ponedeljak 6. aprila ulaze u period sreće: Osetićete pojačene emocije, ludačku energiju, smeši vam se najlepši dan u godini
22:00
|
0
Printscreen/Youtube
Kuhinja
Kupus se ne odvija, smesa se savršeno sjedini: Kako da se posne sarme ne raspadnu, 1 trik je ključan
21:03
|
0
Shutterstock
Navike
Ne trčite za njima, ostavite ih na miru! Evo gde roditelji najčešće greše kod odgajanja dece, ovo je jako važno za njihovu samostalnost
20:58
|
0
Printscreen/Youtube/Apple TV
Zanimljivo
Izgled uopšte nije bitan, bitne su neke druge stvari: Evo kakvi muškarci najviše privlače žene?
20:30
|
0
Shutterstock/Juanma66
Trendovi
Neko kaže da su toliko ružne, da nisu ni za pijacu, a one hit leta 2026. godine: Ove torbe su zaludele Beograđanke, već ih šetaju po Knezu
19:57
|
0
Printscreen/Youtube/Belinda
Astro prognoza
Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. april: Strelčevi, vreme je da uplatite neko putovanje, Ovnove očekuje lud dan
19:26
|
0
Vidi sve
Najzgodnija penzionerka na svetu objavom digla veliku prašinu! Jedan detalj na njenom telu su svi komentarisali!