13:48 Ispovesti Dala je otkaz i preselila se kod budućeg muža: Dva meseca pre venčanja, otkrila je zastrašujuću istinu o vereniku koja ju je potpuno slomila
18:37 Poznati "Svoje račune plaćam sama!": Slavna glumica odbrusila nakon glasina da je izdržava 13 godina stariji muškarac
15:34 Poznati Utegla se u kožu, ali lice joj se raspada: "Žena mačka" izašla sa 25 godina mlađim verenikom i nije mogla a da ostane neprimećena
12:01 Ispovesti Moj verenik je umro na dan našeg venčanja: Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
13:20 Ispovesti Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
19:04 Ispovesti U suzama objavila trenutak kad je saznala da je verenik vara: Potpuno se slomila, a u komentarima su nju napali
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:19 Ispovesti "Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
18:00 Poznati Svi je znate iz "Kursadžija": Poznata glumica je preživela STRAVIČNU tragediju, pucali joj u glavu
08:30 Porodica "Danas ću se poroditi, a evo šta moj dečko radi": Više od MILION ljudi je ostalo u ŠOKU kada je ova trudnica pokazala kako joj njen partner pruža "PODRŠKU"
14:20 Ispovesti Ona ima 61. a njen verenik 24 godina: Ceo svet im se RUGA i VREĐA, a oni se samo ISTINKI VOLE!
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću