Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"

Vesti 05.03.2023 21:00 5

Zbog čega? Da bih sad bila sama i sedela čitav dan u četiri zida čekajući da mi telefon zazvoni da mi bar neko kaže "Srećan ti rođendan" i osećam se tako šugavo i napušteno kao pas

Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"

Shutterstock/ilustracija

 

Tužno je kada bilo koja majka na ovom svetu oseti da je sama, zaboravljena, zapostavljena od strane svoje dece. Ovo je potresna ispovest jedne majke.

Prenosimo je u celosti:

- Imam 65 godina i živim sama. Dvoje dece, sin i ćerka imaju svoje živote daleko odavde, imaju svoju decu i svoje probleme. Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete, a to se vrlo retko desi. Ove godine su mi i rođendan zaboravili čestitati. Nema veze, nisam im zamerila. Znam kako im je, i ja sam bila isfrustrirana u njihovim godinama. Previše sam kidala sebe brinući se kako da ih odgojim i omogućim sve neophodno. Drago mi je što sam uspela da ih i školujem i napravim dobre ljude od njih ali mi je žao što sam se toliko nervirala oko svega. Zbog čega? Da bih sad bila sama i sedela čitav dan u četiri zida čekajući da mi telefon zazvoni da mi bar neko kaže "Srećan ti rođendan" i osećam se tako šugavo i napušteno kao pas? Pa neka... Hvala vam. Mogu ja sve sama. Ja ću sebi uvek naći hobi i držati pozitivnu stranu svojih misli. A vi neka vam je Bog u pomoći. Moliću se da vam život ne dadne sudbinu kakva je mene zadesila. Moliću se da vas deca ne zaborave, čak i ako ste uvek bili tu za njih i pomogli im u svemu što so pomoći moglo, kao što ste vi mene zaboravili. Neka.. Ne zamerim vam. Ali setićete me se kad me ne bude bilo. Setićete se i rođendana i svega, i tada će vam proći kroz glavu svaka situacija u kojoj ste se ogrešili o svojoj majci. Majka vas je dovela tu gde jeste, ona se ne sme zaboraviti tek tako. Ali neka... Dok sam živa biću tu uz vas, bez obzira na sve- rekla je tužna i bolom skrhana žena.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (5)
Loading
Ana
18.07.2022 20:41

Sirotice moja neko bi sve dao da ima majku Bog vas cuvao

JA
19.07.2022 02:55

Ja mislim da je lepo biti sam. Biti u penziji, imati uslove za zivot, imati citav dan , brinuti o sebi , nikom nista ne dugovati, pa sta ima bolje? Samo treba imati inteligencije za nova interesovanja , smisao za organizaciju zivota. Ove nase zene ostare pre starenja uz konstantnu kuknjavu i zalbu.

Sit gladnome ne veruje
06.03.2023 13:07

@JA - Vi mislite da je lepo biti sam. Biti u penziji, imati uslove za zivot, imati citav dan , brinuti o sebi , nikom nista ne dugovati. To je zato što za sada samo mislite. A ja sam sama, u penziji i imam čitav dan. Nikom ništa ne dugujem, niti meni neko duguje bilo šta. Imam i inteligenciju i interesovanja. Imam i smisao za organizaciju života, ali više nema tog života. Zbog toga nikome ne kukam i ne žalim se. A od svega ovoga ima bolje, a to je da te deca poštuju i vole, da se prijatelji ne udalje. Ali svako samo gleda sebe u svakom smislu. Nema ljubavi, a bez nje nema ni života. Jer čovek nije usamljen zato što živi sam, nego što nikome nije stalo i što nema sa kime da podeli svoje misli.

Ma daj
07.01.2023 10:41

Ovo je čista pasivna agresija!

Tesla
05.03.2023 21:25

Slika zene od 85 godina a prica o zeni sa 65 i naravno iz edicije novinarska izmisljotina!