Rodila mu troje dece, a onda je muž predložio nešto sramno: Izgovorio je rečenicu od koje se svaka žena ježi

Tatjana Badarević Vesti 05.10.2024 09:40 0

Žena je priznala kako je povređena zahtevom svog muža te kako bi volela da on shvati koliko su je njegove reči povredile

ispovest

Shutterstock

 

Jedna žena je ostala razočarana i preplavljena osećajem manje vrednosti nakon što ju je muž zamolio da se podvrgne plastičnoj operaciji kako bi "popravila" svoje telo nakon trudnoće. Svoju priču podelila je na društvenim mrežama, objasnivši kako je rodila troje dece, što je ostavilo traga na njenom telu, posebno na pupku. Za pomoć se obratila korisnicima Reddita, piše Mirror.

"Muž me pitao da li bih se podvrgnula plastičnoj operaciji kako bih „popravila“ pupak koji ne izgleda dobro nakon tri trudnoće. Šta da mu odgovorim?", pitala je žena korisnike popularne društvene mreže. Nadalje, objasnila je kako je uvek bila u dobroj formi i zadovoljna svojim izgledom, ali njen muž misli da joj treba "popravka".

ispovest

Shutterstock

 

 

"Razumem šta želi da kaže, ali moje telo sada tako izgleda s obzirom na činjenicu da sam rodila više puta. Vežbam i imam zdrav procenat telesne masnoće, no nijedna dijeta ili vežbanje neće promeniti činjenicu da sam iznela tri trudnoće. Ponovo je to spomenuo dok smo sinoć bili na večeri s prijateljima i osećala sam se jako posramljeno. Poštujem ljude koji se odluče na plastičnu operaciju kako bi se osećali bolje, ali ovo bih učinila isključivo zbog njega, a iskreno, nisam sigurna ni da li je to moguće", napisala je nesrećna žena.

Priznala je kako je povređena njegovim zahtevom te kako bi volela da on shvati koliko su je njegove reči povredile.

"Iskreno, mislim da je dovoljno da mu kažeš - zašto si mislio da je u redu pred našim prijateljima implicirati da s mojim telom nešto nije u redu? Sumnjam da ne zna koliko je to bilo okrutno", napisao je jedan korisnik Reddita.

Druga korisnica je dodala: "On je to spomenuo javno, pred drugima? Bože moj, da sam ja u pitanju, bilo bi svega zbog toga. Budući da si mu stalno govorila ne, odlučio je da pojača pritisak tako što te javno ponizio pred prijateljima?"

Bonus video:

 

@najzena.rs Svekrva napravila spisak obaveza za snaju! Ljudi se krste od šoka #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading