Mislio je da je lukav, ali se zeznuo: Muž je varao sa prijateljicom, ali ovaj detalj mu došao glave

Olja Jelić Vesti 20.03.2024 14:22 0

Tiktokerka Megan podelila je video na profilu u kojem je ispričala kako je njen brak završio, nakon što je zahvaljujući aplikaciji za treniranje otkrila da je muž vara

Tiktokerka Megan

Printscreen/TikTok

Tiktokerka Megan podelila je video na profilu u kojem je ispričala kako je njen brak završio, nakon što je zahvaljujući aplikaciji za treniranje otkrila da je muž vara.

"Taj mali ljigavac. Otkrila sam da me bivši muž vara zahvaljujući aplikaciji Strava", počela je, pa objasnila da su ona i njezin suprug pratili jedno drugo na toj aplikaciji, koja, između ostalog, prikazuje i mapu, odnosno rutu trčanja, a zatim je otkrila što joj je probudilo sumnju. 

"Bilo je puno dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kući i vežbala. Sećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvek smislio izgovor", ispričala je

"Mislio da je jako lukav" 

Zatim je objasnila kako ju je suprug jednog dana obavestio da treba da naprave pauzu, što joj je probudilo sumnju pa je počela da istražuje. 

 

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

 

 

"Kao i svi muškarci koju varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela da dobijam informacije", ispričala je, dodajući kako je sve bilo jasno kad je pretražila aplikaciju. 

Varao je sa prijateljicom

"Gledajući njegove mape, videla sam da bi svoje 'trčanje' započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živela je udaljena manje od kilometar od nas", otkrila je u videu koji je pregledan 2.2 miliona puta, a ljudi su u komentarima napisali kako nije jedina koja je otkrila varanje zahvaljujući aplikaciji. 

Kad ju je jedan pratilac upitao je li reč o njenoj prijateljici, pošto je ljubavnica živela blizu njih, Megan je odgovorila potvrdno. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading