Nikad se nije osećala tako poniženom: Muž je nazvao nakazom samo zbog ovog, od šoka nije znala gde se nalazi

Olja Jelić Vesti 24.04.2024 14:06 0

Žena je iskreno ispričala bolan trenutak kada je njen muž nije ispoštovao

Tužna žena

Shutterstock

Žena je iskreno ispričala bolan trenutak kada je njen muž nije ispoštovao. Nazvao ju je "ružnom" i čak se smejao zbog toga, ukazujući na njenu težinu.

U anonimnoj objava na Redditu detaljno je opisala neprijatan trenutak.

„Pili smo tokom vikenda dok je mališan bio kod bake. Moj muž je bio pijan i pričao, ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome. Neko vreme je zurio u mene, a ja sam pomislila 'šta?' Rekao je 'ti si ružna", napisala je ona.

Rekao joj i nastavio da vređa kako ne izgleda kao pre pet godina kad je upoznao.

Njegove reči su je zabolele

On se nije zaustavio već je nastavio da se podsmeva izgledu svoje žene.

„Izašao je i rekao mi da sam se previše ugojila, a on me dotakao i rekao da imam lepršave ruke“, rekla je ona.

„Znam da sam se mnogo ugojila, jednostavno je teško izgubiti težinu kada si mama koja ostaje kod kuće, a ja se po ceo dan borim sa frižiderom. Želeo bi da smršam jer je sada više nego dovoljno vremena pošto sam tri godine posle porođaja, ali kaže da se uvek opravdavam", napisala je očajna žena.

Tužna žena

Shutterstock

 

„Muž mi zaista pomaže kada se vrati kući s posla, ali u slobodno vreme želim samo da spavam ili da se opustim i jednostavno nemam energije da vežbam, a posebno je naglasio mi je da ne želi da bude jedan od onih mršavih visokih momaka koji su sa niskom debelom devojkom", rekla je.

Nije se sećao ničeg

Narednog jutra je rekao da se ne seća ničeg, samo da joj je rekao da misli da sam neprivlačna jer sam se ugojila na 75 kilograma u poslednjih pet godina.

Pre nego što je zaspao, rekao je da je uvek mislio da sam jedna od onih devojaka koje će zauvek biti zgodne i nikada se neće ugojiti. Na njenu žalost to joj je rekla i najbolja prijateljica.

"Sada se osećam kao debela nakaza", napisala je u objavi.

U komentarima ljudi su joj dali podršku.

„Tako mi je žao što su vas tako tretirali“, napisao je jedan.

„Pretpostavljam da želite savet šta da radite, i rekao bih da sednete i ozbiljno popričate sa njim o tome", dodao je drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading