„Na ivici sam života“: Stefan Janković imao blizak susret s medvedom u šumi, o tom dramatičnom snimku piše ceo svet

Vesti 18.09.2024 13:34 0

Stefan Janković je snimio blizak susret s medvedom u šumi. Snimak je pregledan nekoliko miliona puta.

stefan

Printscreen/Instagram

 Srpski Jutjuber Stefan Janković snimio je blizak susret s medvedima u šumi. Njegovi snimci su pregledani nekoliko miliona puta, a o njima pišu i svetski mediji.

“Na ivici života. Nećete verovati šta mi se dogodilo. Provodim 24 sata u šumi i napadne me medved. Tj. nije me napao, ali me čeka. Tu je i drugi”, govori dramatično Janko u videima koji, naravno, nisu baš toliko skandalozni koliko je on pokušao da ih predstavi na početku.

Bio u šumi 24 sata

Naime, Janko je proveo 24 sata s medvedima koji su naviknuti na ljude i posetioce na jednoj turističkoj lokaciji. U jednom od videa snimio je i kako mu medved jede iz usta. “Niko nije verovao da čovek može da se druži s medvedom”, poručio je. Ovaj poduhvat mu se isplatio. Za samo 24 sata Stefana je zapratilo preko 100 hiljada ljudi nakon tih snimaka, tako da su mu medvedi doneli pažnju kakvu je i hteo.

O njemu pisali i strani mediji

Stefan koji je inače poreklom iz Vranja, svoj Jutjub kanal pokrenuo je krajem 2015. godine, a njega su na ovoj društvenoj mreži proslavili klipovi, takozvani „prenkovi“ koje je izvodio sa prijateljima, porodicom, čak i nastavnicima u školi. Danas njegov kanal ima preko 1,4 miliona pratilaca.

 

 

Stefanov video s medvedima koji je objavio na Instagramu privukao je pažnju velikog broja stranih korisnika društvenih mreža, pa su tako portali „Dejli mejl“, „Njujork post“, „Dejli star“ i drugi, objavili tekst o Stefanovom doživljaju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Stiže pomračenje meseca, 18. septembra i donosi drastične promene #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading