„Oni su nepredvidivi“: Pitali su žene da li bi ostale same u šumi s medvedom ili muškarcem, odgovori su izazvali žestoku raspravu

Vesti 07.05.2024 15:40 0

Ovih dana se na društvenim mrežama muški i ženski pol svađaju oko odgovora koje su dale pripadnice lepšeg pola.

žena

Printscreen/TikTok

Na društvenoj mreži TikTok objavljen je video koji je pregledan 16,9 miliona puta. Žene su na ulici pitali da li bi pre ostale same u šumi sa muškarcem ili medvedom. U anketi je prikazano osam mlađih žena, a čak sedam je izabralo - medveda!

To je iznerviralo neke muškarce, pa je na internetu sve preraslo u raspravu. Neki od komentara pripadnica lepšeg pola ispod videa su: „Od medveda znam šta mogu da očekujem, ali od muškarca, hmmm...“, „Sa medvedom, oni nisu zlobni“, „Medved bi me ostavio na miru ako mu se previše ne približim“ i slično.

Muškarci su pisali u svoju odbranu, pa je jedan zaključio da je video srceparajući. Njihovi komentari su bili: „Nisam ništa loše uradio devojkama, ovo me rastužuje“, „Nisu svi muškarci tako loši“, „I neki muškarci su imali loša iskustva sa devojkama, kao što su devojke imale sa nekim muškarcima, nismo svi isti“.

 

@screenshothq The question of being stuck in a forest with a man or a bear is circulating on TikTok right now and sparking some interesting conversation.... we know what our answer would be 🐻🌳 #manvsbear #tiktok #tiktoktrend #trending #challenge #streetinterview #voxpop ♬ Terror Music (Scary Song) - IMPERIUM RECORDS

 

Na ovakve komentare muškaraca žene su se nadovezale pitanjima da li su oni svesni toga kako se neki muškarci ponašaju prema ženama. I tako se rasprava nastavlja u krug.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading