NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR 2024: Trojkama sudbinska ljubav, Četvorke pod pritiskom toksičnih ljudi

Slobodanka Ćorić Vesti 31.01.2024 15:53 0

Iako je ovaj mesec mnogo produktivniji i isplativiji nego prethodni, ipak postoje neke stvari kojih se trebate čuvati

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR 2024: Trojkama sudbinska ljubav, Četvorke pod pritiskom toksičnih ljudi

Shutterstock

Jedinica

Spremite se da vaše velike ambicije počnu da se realizuju! Odvojite trenutak da cenite sav naporan rad koji vas je doveo do ove tačke – razvijene veštine, uloženi napor i preuzeti rizici. Upijajte svoj osećaj postignuća. Numerologija 1 vam pomaže da manifestujete svoje ciljeve na način za koji niste mislili da je moguće. Ni na koji način ne ograničavajte sebe ili svoje planove. Jedinica će proširiti vaša najluđa uverenja i učiniti ih takvim. Ovo je dobar mesec za investicije, pravne slučajeve ili poslovne poslove. Verovatno ćete doneti ispravne odluke za sve uključene – vaše srce i glava su trenutno u ravnoteži.

Dvojka

Nakon uzbudljivog vremena kreativnog samoizražavanja, ovaj mesec vas poziva da se ozbiljno zauzmete za sebe. Vaš rad će zauzeti centralno mesto u naredna četiri meseca. Vaš nivo fokusa, posvećenosti i izdržljivosti će se povećati – zato iskoristite ovo vreme na najbolji način! Radite metodično. Ako ste skloni da svoju energiju rasipate na previše projekata odjednom, napravite sebi vremenski okvir, listu dnevnih obaveza i razuman raspored.

Trojka

Očekujte da će stvari postati emocionalne ovog meseca. To ipak nije nužno loša stvar! Tokom ove četiri nedelje, počećete da razumete inherentnu snagu vašeg unutrašnjeg bića. Način na koji se osećate je vaš sistem navođenja – zato nežno počnite da mu verujete. Slušajte duboko druge ljude. Posmatrajte govor tela, a ne samo izgovorene reči. Ostavite prostor da drugi govore. Postavljajte pitanja o tome kako im zaista ide. Ako ste već u vezi, onda bi intimnost mogla biti još lepša ovog meseca! Ukoliko tražite ljubav, ovo je odličan trenutak da se blisko povežete sa potencijalnim partnerima.

Četvorka

Ako ste žurili okolo i obavljali tuđe zadatke, vreme je da se fokusirate na vas. Ovo vreme vas poziva da usporite i dublje razmislite o sopstvenim potrebama, željama i snovima. Na čijem planu ste radili? Vaš ili nečiji drugi? Morate shvatiti da je pravi posao koji treba da uradite upravo unutrašnji. Provedite vreme ovog meseca sa pozitivnim ljudima koji vas neguju i podržavaju. Izbegavajte one koji su toksični i crpe vam energiju. Moguć je nedostatak energije, pokušajte da ne radite protiv ovoga tako što ćete povećati unos kafe i čaja. Umesto toga, spavajte, isključite TV, brinite os vom telu.

Petica

Za vas, fokus ovog meseca biće komunikacija. Uhvatićete se u potrebi da razgovarate, delite, objašnjavate, opisujete i širite svoje ideje nadaleko. I imaćete mnogo ljudi voljnih da slušaju! Petica je prirodno šarmantna i puna privlačnosti, tako da nećete morati da se trudite da pronađete svoju publiku. Ipak, zadržite svoju autentičnost i pazite da ne nastupate za publiku. Možda će vam se svideti cela ova stvar sa pažnjom, ali kontrolišite vlastiti ego. S obzirom na to da vam dolazi toliko priznanja, možda ćete primetiti da se pojavljuju i neke kritike.

Šestica

Ovo je odličan mesec za vas da steknete neke dobre navike koje će vas provesti kroz ostatak ciklusa. Ovaj mesec vam takođe može doneti neočekivanu vezu sa prošlošću. Trudite se da se što bolje povežete sa porodicom. Na kraju krajeva, možda ćete im biti potrebni, pa im ponudite podršku, savet, šoljicu toplog čaja i rame na koje ćete se osloniti. Ponudite sebi istu ljubaznost. Razmislite o istraživanju umetničkih oblika kao što su tkanje, makrame, grnčarija ili zanat od papira. Ako imate skriveni talenat, ovo je vreme da ga oslobodite! Samo smanjite perfekcionizam.

 

Sedmica

Poruka meseca je da postanete fleksibilni! Ovde se radi o negovanju fleksibilnog načina razmišljanja. Numerologija 7 donosi mnogo promena, tako da je vaš glavni posao tokom ove četiri nedelje da je pustite unutra. Vaše veze bi mogle početi da se osećaju kao da se više ne uklapaju. Izbegnite bilo kakve izazove u prijateljskim odnosima. A ova neusklađena osećanja su zato što prolazite kroz neke velike unutrašnje promene. Pokušajte da prihvatite ono što se menja u vama. Vaš život se značajno podiže. Pogledajte oko sebe za svežu inspiraciju. Pročitajte novu knjigu. 

Osmica

Energija broja 8 ulazi u vaš život ovog meseca, oživljavajući vaš duh. Odlučni ste da ostavite neodlučnost iza sebe i zacrtate novi cilj. Ova vibracija se može osećati spontano, pa čak i pomalo nepromišljeno, ali promene koje sada napravite mogu vas odskočiti u potpuno novi ciklus. Očekujte nove prilike za ulazak u vaš život. Možda ćete upoznati novu osobu koja je spremna da promeni ceo pravac u kom idete. Prilagodite se svojoj intuiciji.

Devetka

Stigli ste do račvanja. Vaša lična frekvencija ovog meseca otvara potpuno novi svet domaće harmonije. Shvatićete koliko lepote, ljubavi i kreativnosti postoji iza vaših ulaznih vrata. Ako imate porodicu, naći ćete načine da se iznova zaljubite u njih. Ako živite sami ili daleko od onih kojima ste dragi, onda je ovo zaista sjajan trenutak da im se obratite. Nešto se u vašem životu bliži kraju i od vas se traži da to pustite. 

 

Komentari (0)
Loading