Dnevni horoskop za nedelju, 3. decembar: Rakovi u finansijskim problemima, Jarčevi nervozni, a šta je sa Vodolijama?

Vesti 02.12.2023 19:30 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan

Danas je idealan dan za edukaciju ili za učenja koja ste zapostavili. Sve što ste nekada poželeli da učinite ili da učite danas idealan dan da se tome posvetite. Ljubavna situacija od vas zahteva da previše razmišljate, to vas umara. 

 

Bik 

Tokom ovog dana nemate ni jedan realan razlog da brinete ali ćete biti pod utiskom drugih ljudi. Probajte da svoje raspoloženje kontrolišete i da ne dozvolite da vam dan propadne zbog problema koji drugi ne mogu da reše. Glavobolja. 

 

Blizanci

Želja da je emotivno udovoljite partneru i da ga u potpunosti razumete stvara vam veliku tenziju već neko vreme. Danas bi bilo dobro da pov. edete jedan iskren i otvoren razgovor jer jedino tako možete da sredite vaše nesuglasice.  

 

Rak 

Potreba da zadovoljite svoje finansije vam stvara veliku problematiku koji ne možete da rešiti sami. Imaćete iznenadnu promenu raspoloženja od strane partnera što negativno utiče na vas. Čuvajte se naglih odluka u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. 

 

Lav 

Do vas će biti kako ćete postaviti stvari kada je reč o ljudima sa kojima ste okruženi. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi vide drugačije od onoga što vi mislite o svemu tome. Zdravstveno ste dobro ali više spavajte. 

 

Devica 

Iznenada menjate neke stvari koje su veoma emotivno osetljive. Nikada nećete moći da se okrenete sadašnjem trenutku dovoljno da možete da zaboravite prošlost. Čuvajte se prehlade i mogućih alergija. 

 

Vaga 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam se udvara već neko vreme. Bilo bi red da se posvetite svom ljubavnom životu jer ste to odavno zaboravili i niste u stanju da sve te stvari kontrolišete. 

 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nikako nemojte da se okrenete protiv sebe i svojih budućih planova. Vi najbolje znate šta je dobro ta vas i za vašu poslovnu poziciju. 

 

Strelac 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i ljudima sa kojima ste bliski. Nije sve onako kako vi zamišljate. Najbolje je da imate svoje lične potrebe koje je potrebno da zadovoljite.  Loše spavate. 

 

Jarac 

Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera vas veoma iritira zbog čega ste bas nervozni. Ono što je potrebno da uradite jeste da naučite da budete bolji prema sebi i svojim emocijama. To niko ne može bolje ga uradi od vas. 

 

Vodolija

U narednih dva dana vodite računa o mogućim emotivnim svadjama sa partnerom ili ljudima koji su vam bliski. Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera može da vas udalji ali nije sve onako kako izgleda. Problemi sa spavanjem. 

 

Ribe

Zbog uticaja Marsa u vaše polje emotivne veze bićete veoma dobro raspoloženi i imate potrebu da sve rešavati do kraja otvoreno i iskreno. Osoba u znaku Ovna koja vam daje poslovnu podršku, do kraja dana povoljno utiče na vas. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading