STIŽE RETROGRADNI MERKUR U JARCU Ljubavne svađe, veze pucaju, isplate kasne, 4 znaka čeka pakao od života

Slobodanka Ćorić Vesti 01.12.2023 09:45 0

Ovog dana može doći do nezadovoljstva i promena kroz emotivne odnose

STIŽE RETROGRADNI MERKUR U JARCU Ljubavne svađe, veze pucaju, isplate kasne, 4 znaka čeka pakao od života

pixabay

Prvog dana decembra Merkur ulazi u Jarca. Od petka Merkur ulazi u znak Jarca na par dana da bi se ponovo vratio u znak Strelca, jer će se kretati retrogradno. Odjednom postajete ozbiljniji a komunikacija se smanjuje.

Manje ćete govoriti, a reči će imati težinu. Bićete okupirani donošenjem odluka ali i pritisnuti odgovornušću i brigom. Ovog dana može doći do nezadovoljstva i promena kroz emotivne odnose.

Pojavljuju se sve vrste strahova i promena raspoloženja. Lako se možete povlačiti u sebe i reagovati uvređeno na nečije postupke. Više vam prija da boravite u svom poznatom okruženju i sa bliskim ljudima - rekla je astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas.

Ovan

Vreme je da započnete novo putovanje i uradite to sa određenim ciljem. Merkur u Jarcu će vas podstaći da usporite i razmislite o nesigurnostima sa kojima se borite. Takođe, razmislite kako da bolje komunicirate sa drugima i nemojte žuriti da kažete prvo što vam padne na pamet. Budite otvoreni za učenje.

Bik

Prihvatite činjenicu da ponekad zaista ulažete previše ljubavi i pažnje u veze koje su zapravo veoma loše za vas. Ovi odnosi čine da se osećate dobro samo kada ste fizički sa njima, dok u drugim vremenima prolazite kroz emocionalne tobogane. Posvetite se odnosima koji su važni i mogu biti dugoročni.

Blizanci

Energija je prilično teška za vas tokom ovog tranzita jer je Merkur vaša vladajuća planeta. Osećaćete se kao da nosite veliku težinu i da vam niko u blizini ne može pomoći da je nosite. Razlog za ovakav osećaj je taj što niste sigurni kome da verujete. Potražite utehu od onih za koje znate da možete verovati.

Rak

Energija Merkura će vas podstaći da promenite način razmišljanja i zaista izrazite svoja osećanja. Budite veoma jasni i racionalno gledajte na situaciju umesto da ih izbegavate i povlačite se u svoju ljušturu. Razgovor o svojim emocijama pomoći će vam da se osećate bolje i produbite svoje odnose.

Lav

Osetili ste užurbanu energiju praznične sezone, ali koliko god da je prijatno, morate da odvojite trenutak za sebe. Ovo je jedini način na koji možete da idete napred sa jasnim mislima o tome šta želite u svom životu, šta funkcioniše i šta bi trebalo da promenite.

Devica

Bićete posebno kreativni tokom ovog perioda i iskoristite tu energiju jer bi vam se to dugoročno moglo isplatiti. Međutim, zapamtite da se takođe morate odmoriti. Tokom opuštenog stanja, možete razmišljati o vezama i prijateljstvima koja više nisu. Stavite tačku na veze na koje ste postali ravnodušni.

Vaga

Vaša emocionalna osnova je u poslednje vreme veoma slaba. Ne znate kako da to popravite, pa se povlačite u izolaciju i izbegavanje. To ti ipak neće pomoći. Odvojite malo vremena za sebe i shvatite šta želite. Vreme je da se posvetite sebi jer, zapamtite, ne možete širiti pozitivnu energiju ako je nemate.

Škorpija

Možda vam odrastanje predstavlja problem. Ne znate šta da radite sa svim osećanjima koja imate i ne znate kako da se pravilno izrazite. Ne brinite toliko o tome da to uradite na pravi način i samo to uradite. Budite kreativni i nemojte se plašiti da budete ranjivi.

Strelac

Odvojite sekund da se zaustavite i razmislite, Strelac. Međutim, nemojte se fokusirati na svoje mane i greške. Fokusirati na dobro. Uložite energiju u jačanje sopstvenih vrednosti i budite veoma nežni prema sebi. Ovako možete napredovati sa više snage.

Jarac

Proveli ste poslednjih nekoliko meseci razmišljajući o tome ko je vredan vašeg vremena i energije. Sa nostalgijom preispitićete svoje veze i raskinuti sa onima koji vam ne donose radost i ne vide stvari sa vama na dugoročnom nivou.

Vodolija

Imate jaku potrebu da se povučete u mirnije okruženje. Posvetite se odnosima i karijeri. Primetite ko je u vašem životu iz pogrešnih razloga i potrudite se da ih pustite. Radeći to, moći ćete da idete napred ka uspehu i sreći.

Ribe

Ne budi tako strog prema sebi. Samo zato što život ne ide onako kako ste planirali, ne znači da se ne krećete ka svom cilju. Zapamtite da napredak često nije linearan. Prihvatite nepoznato sa više hrabrosti. Svoje ciljeve ćete postići kada vidite kako da situaciju preokrenete u svoju korist.

 

Komentari (0)
Loading