Dnevni horoskop za subotu, 2. decembar: Blizanci treba više da odmaraju, Ribama se komplikuje ljubavna situacija

Vesti 01.12.2023 19:30 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana ste pod utiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Osoba u znaku Jarca vas već neko vreme opterećuje svojim problemima pa se potrudite da kroz dobar razgovor sredite sve te odnose. 

Bik

Danas ćete biti izuzetno raspoloženi za dobre i kvalitetne odnosa sa ljudima oko sebe. Osoba u znaku Lava vam pruža fenomenalnu podršku kada su u pitanju posao i planovi oko posla. Obratite pažnju na problem sa grlom. 

Blizanci

Danas niste u mogućnosti da se bavite previše drugima najvažnije da obratite pažnju na svoje zdravlje. Nađite način da odmarate mnogo više jer je to ono što vam je zaista u zdravstvenom smislu posao. Pokušajte da se posvetite sebi. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o mogućim aspektima hroničnih problema sa zdravljem. Ovo se posebno odnosi na vaš imunitet koji je već neko vreme nestabilan i niste se dovoljno odmorili usled određenih stresova na poslu. 

Lav 

Partner vam zamera što se ne aktivirate više oko vašeg odnosa i to vam danas prebacuje. Razmislite o tome kako ćete da iskažete svoje emocije i podršku koju je potrebno da date svojim članovima porodice. 
 

Devica 

Danas ćete pokušati da ispravite nešto što ste zaboravili da uradite do kraja u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Nemojte se brinuti oko toga kako će drugi da se posvete svojim obaveza, to nije do vas. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana vaše raspoloženje može da varira jer ste previše okupirani stvarima koje su veoma nebitne. Odmorite tokom dana u smislu emocija i misli jer niko nije savršen pa ni vi. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

U ovom trenutku sve redom može da se okrenete protiv vas jer već neki duži period ne možete da se koncentrišete na ono što radite . Probajte da shvatite sebe i svoju poslovnu poziciju. Nije sve tako crno. 

Strelac

Odnos sa voljenom osobom je zadovoljavajući i oko toga nema potrebe da se brinete. Jedna situacija u vezi člana porodice može da vas zabrine i da vam stvori loše raspoloženje tokom dana. Nemojte stvari uzimati preozbiljno.

Jarac

Danas je previše okrenuti svemu onome što ima veze sa vašom poslovnom situacijom. Ne odustajte od svojih krajnjih ciljeva bez obzira što nemate neku veliku podršku saradnika. Želja da se dokažete pred partnerom urodiće negativnim plodom.  

Vodolija

Odluke koje ste nedavno doneli će imati veoma pozitivan uticaj na vaš odnos sa partnerom. Partner itekako razume vašu posvećenost i sve ono što radite za njega. Kada je u pitanju zdravlje povedite računa o moguće problemima sa stomakom. 

Ribe

Do kraja dana imaćete utisak da se sve okreće protiv vas. Pokušajte da razumete sebe i sve ono što vam se dešavalo unazad mesec dana, ipak nije od " kamena ". Zdravlje je stabilno ali kritičan je vaš odnos prema sebi. Morate da više odmarate. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading