Dnevni horoskop za utorak, 11. jul: Ovaj znak bolje da prespava ceo dan

Vesti 10.07.2023 20:00 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za utorak, 11. jul: Ovaj znak bolje da prespava ceo dan

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Device koja vam je puno pomogla u vezi posla. Najbolje je biti usredsređen na stvari i osobe koje nam pomažu i daju profesionalne savete. Zdravlje je odlično. 

Bik 

U ovom periodu okrenite se malo više ljudima sa kojima poslovno sarađujete jer vam oni daju veliki podršku i na privatnom planu. Situacija u kući je stabilizovana zahvaljujući vašoj brzoj reakciji i smirujućem tonu. 

Blizanci 

Merkur aktivira vaše polje ljubavnih komunikacija i bilo bi dobro da se usresredite na te događaje. Ne donosite brzo odluku o partnerskom odnosu jer možete da neke stvari drugačije sagledati do kraja dana. 

Rak 

U narednih nekoliko dana očekujte rešavanje određene poslovne situacije zahvaljujući vašoj požrtvovanosti. Ljudi vas vole i imaju jako veliku podršku sa vaše strane kada su u pitanju svi problemi. Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Tokom celog dana imaćete utisak da vas neko minira ili da negativno deluje na vas poslovni aspekt. Više je do vaše unutrašnje nervoze i nemogućnosti da određene stvari rešite na način na koji želite. 

Devica 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati između vas i vašeg partnera,  previše ste se okrenuli stvarima koje se tiče posla. To stvara pritisak kod partnera. Problemi sa kičmom. 

Vaga 

Situacija u krugu porodice je stabilna i to vas posebno raduje.  Mlađi član porodice već neko vreme rešava svoje poslovno pitanje i na to pozitivno utičete već neko vreme. Ljubavna situacija je u stagnaciju. 

Škorpija

Sve što se dešava u vašem životu može da se promeni samo ako vi želite. Probajte da tokom dana razmišljate pozitivnije i da određene stvari sagledate iz neke druge perspektive. Svako kreira svoju stvarnost. 

Jarac 

U narednih tri dana bićete veoma zaposleni stvari koje niste očekivali i koje nisu opis vašeg posla. Pokušajte da se okrenete malo više ljubavnim i emotivnim pitanjima jer partner se oseća zapostavljeno. Bolovi u mišićima. 

Vodolija 

Tokom dana bićete iscrpljeni što može imati veze sa padom imuniteta ili problem sa spavanjem. Okrenite se malo više sebi i svojim navikama što se tiče zdravlja jer to može jako negativno da utiče na poslovnu situaciju. 

Ribe 

Ovo je savršen period da se odvojite od drugih i da se malo okrenete sebi i svom odmoru. Poslovna situacija vas već neko vreme zabrinjava zato što niko ne radi svoj deo posla. Probajte da se dobro raspitate šta ko radi i da olakšate sebi. 

Komentari (0)
Loading