Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK 16. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi

Vesti 16.12.2021 08:00 0

Evo šta vam danas poručuju zvezde

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK 16. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi

Shutterstock

 

Ovan 

Puno energije vam odlazi na poslovnu stranu a do kraja dana vas očekuje da uradite još neke analize. Zdravlje je odlično i to zahvaljujući vašem odnosu prema sebi i to što vodite računa o sebi. 


Bik 
Danas je veoma nestabilna energija jer oko vas svi su nešto neraspoloženi. Pobrinite se za seb
Ne đšćve i da vama bude bolje. Ljubav je stabilna i to zbog dobre komunikacije koju imate. 


Blizanci
Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerima na poslu. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna iz inostranstva. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Rak 
Stvari koji se dešavaju u kući su veoma nestabilne i to vas čini loše raspoloženim. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla koji tek treba da dogovorite. 

Lav 
Vaša potreba da dominirate nad drugima je danas veoma naglašena i to vam donosi uspeh na poslu. Finansije su vam problem i oko toga ćete imati priliku da se pozabavite. Ljubavna situacija je komplikovana. 


Devica 
Ovo je dan kada možete da se potpuno opustite sto se tice posla i poslovnih saradnika. Imaćete iznenadan poziv iz inostranstva u vezi buduce saradnje. Partner je veoma dobro raspoložen. Problemi sa kičmom. 


Vaga 
Tokom dana imaćete jaku glavobolju i obratite pažnju na zdravlje tokom narednih dana. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Budite spremni na kompromis. 


Škorpija
Tvrdoglavi ste u vezi posla i poslovnih subjekata. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. Novac vam stiže iz inostranstva. Mogući problemi sa glavoboljom. 


Strelac 
Nemojte se previse nervirati oko finansije i zbog onoga na šta ne možete uticati. Porodična atmosfera je mnogo bolja i to zahvaljujući mladjem članu porodice. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 


Jarac 
Budno pratite šta se dešava na poslu i veoma ste opterećeni drugim ljudima. U narednih par dana očekujte moguć poziv na razgovor sa osobom u znaku Ribe. Ljubav je u stagnaciji zbog loše komunikacije. 


Vodolija 
Dok vi se postavljate granice i borite se za sebe partner je veoma negativno raspoložen i ima svoje loše faze. Poslovna strana je stabilna i to vas čini srećnim. Uskoro vas očekuje mnogo dobar predlog od mladje osobe u znaku Ovna. 


Ribe 
Vaša emotivna strana je veoma naglašena i to zbog uticaja drugih. Pokušajte da se zaštitite na planu posla jer su mogući manji problemi sa kolegama. Zdravlje je odlično. 
 

Komentari (0)
Loading