Ako ste rođeni u ovom znaku, iskoristite period od 11. jula: Nećete znati šta vas je snašlo

Vesti 01.07.2023 18:30 0

Period tranzita trajaće do 11. jula i posebno će snažan uticaj imati na određene znake Zodijaka

astrologija

Shutterstock

 

Ovan

Ovaj period će za Ovnove biti test koliko cenite sebe i kako da razumevanjem to primenite u potencijalnim odnosima. Ciljate visoko i fokusirate se na svoju karijeru praveći neophodne promene kako biste imali više energije oko sebe. Mekur vam daje više energije na polju kreativnosti kako biste učvrstili svoje ideje, prenosi colective.world.

Imati Sunce u istom znaku otvara vam vrata ličnog rasta jer ćete kod kuće otkrivati delove sebe koji čine slagalicu. To vam pomaže da se fokusirate na ono što vam donosi radost i harmoniju, a Mars i Venera vas guraju da otvorite svoj um i srce.

Rak

Naučićete mnogo novih stvari u ovom tranzitu. Pošto se ova energija dešava u vašoj prvoj kući vi ćete se istaći i zalagati za svoja uverenja. Možete imati osećaj kako ste korak ispred, planirate i čekate. Bez obzira što ste iskreni i hrabri, pre nego razgovarate sa drugima dobro razmislite da biste održali mir sa njima. Merkur vam pomaže da napravite plan i put kojim želite da idete i usredsređeni ste i odlučni što vas čini nezaustavljivim. Trebalo bi da prihvatite sve izazove koji su pred vama ali ste i mnogo otvoreni za sve što vas čeka.

Vaga

Učite da postanete nezavisniji na liderskim pozicijama koje zahtevaju od vas odgovornosti i vođstvo. Kao znak kojim vlada Venera znate kako da privučete ljude na svoju stranu i zbog toga ste u prednosti. Planeta Merkur želi da verujete svojim sposobnostima ali i sebi. U ovom periodu vaše komunikacijske veštine će se transformisati dajući vam mogućnost da obavite potrebne stvari i da budete u dobrim odnosima  sa mnogim kolegama na poslu. 

Imaćete mnogo prilika za unutrašnju snagu i samoosnaživanje, a vi ste tu da razbijete sve prepreke i pobedite. Sve dok verujete u sebe blistaćete.

Škorpija

Za ovaj znak Zodijaka predstojeći period je povoljan na polju odnosa i ljubavi jer ih čeka mnogo romantičnih trenutaka. Prihvatate sve promene u odnosima što vas podstiče da budete bolji, jači i usklađeniji sa svojim ciljevima. U ovom periodu ćete izaći iz tajnosti  ali ćete dobiti osećaj moći i hrabrosti za pobede. Imaćete prilike da rastete iznutra i budete spremni da date sve u vezama u kojima se nađete. Zanima vas mnoštvo novih tema koji se tiču vaše svrhe a Merkur vam pomaže da sledite ono što želite pre početka sezone lava.

Za mnoge znakove tranzit Merkura u Raku, koji je počeo 27. juna, donosi nove izazove. Nekim horoskopskim znacima će se smešiti romantični trenuci, drugi će se usavršavati na poslovnom polju i u komunikaciji. Merkur u Raku donosi inspiraciju i kreativnost. 

Komentari (0)
Loading