Sledi im mučan period u julu: Čuvajte se razvoda i raskida ako ste rođeni u nekom od ova tri znaka

Vesti 30.06.2023 19:30 0

Astrolozi tvrde da će za neke ovo biti kraj veze

raskid

Shutterstock

 

Leto samo što zvanično nije krenulo, ali ono samo po sebi donosi raznorazne izazove za neke horoskopske znakove. Euforija koja će se osetiti, i one najvernije osobe će staviti pod upitnik i sve će se dovesti pod znak pitanja.

1.Blizanci

Sam po sebi jako nestabilan znak kada su ljubavni odnosi u pitanju jer nikada nisu sigurni šta zaista žele. Ako ste u braku, vrlo je moguće da je došla neka monotonija i da imate ogromnu želju da nešto promenite. Ipak, morate da razumete partnera, da on želi isto što i vi. Jednostavno, ako želite pažnju, poklonite je prvi i dvostruko će vam se javiti. 

2. Vage

Predstavnici znaka koji nisu u vezi biće u dilemi. Da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi. Astrolozi vam ne savetuju da predugo oklevate, jer tako rizikujete da ispustite dobre šansu.

3. Rakovi

 

Za Rakove koje su u braku, jul će biti težak period, jer će se u to vreme stari sukobi rasplamsati sa novom snagom. Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe s partnerom. Pokušajte da ga razumete, da shvatite šta mu smeta. Možda stvarno niste u pravu i treba da malo poradite na svom ponašanju.

Komentari (0)
Loading