Dnevni horoskop za sredu, 5. jul: Rakovi, sledi vam prelep period, Jarčevi, kreću turbulencije u ljubavi

Vesti 04.07.2023 20:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

astrologija

Shutterstock

 

Ovan 

U ovom periodu može da se posvetite svemu onome što niste znali i potrebno je da se obratite onima koji više znaju. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška.


Bik 
Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane partnera i uopšteno njegovo ponašanje je veoma drsko unazad nekoliko dana. Zdravlje je odlično ali posvetite se više zdravom načinu života. To vam je zaista potrebno. 


Blizanci
Do vas je kako ćete da rešite odredjene poslovne situacije posebno sa vašom bliskom saradnicom. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje uvek potpuno podršku u vezi svega. 


Rak 
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe i želje. Čuvajte sebe emotivno. 


Lav 
Do kraja nedelje potrudite se da izgladite odnose sa partnerom. On je veoma ljubomoran i njegovo ponašanje je krajnje zabrinjavajuće. Nemojte biti preoštri i naučite da se korektno ponašate. Glavobolja. 


Devica
U narednom periodu bićete pod jakim uticajem poslovnih problema za koje ste mislili da ste ih već rešili. Potrebno je biti strpljiv i naučiti da se konkretno izražavate i  da znate da pokažete ono što mislite. 


Vaga
Do kraja ove nedelje potrebno je da se izborite za svoje mišljenje naročito kada su u pitanju odnosi unutar kuće. Ovo je veoma specifičan period posebno za vašu poslovnu situaciju jer neke stvari prosto morate naučiti da prihvatate. 


Škorpija
U narednih nekoliko dana bićete veoma negativno raspoloženi i to utiče na vaše zdravstveno stanje.  Gledajte da sve negativne misli sklonite i da naučite da poštujete sebe i svoj mir. Posebno se ovo odnosi na vas odnos sa partnerom.


Strelac 
Vaša poslovna situacija je veoma nezahvalna jer imate puno problema na koje ne možete samostalno da resavate. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Vodolije zbog njene poslovne aktivnosti. 


Jarac 
Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovim roditeljima. Čuvajte sebe u tom pozitivnom smislu jer je to najbolja osnova za vašu sreću u životu. Emotivno ste malo uznemireni zbog vaše tvrdoglavosti. 


Vodolija 
Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i odnosima sa njima. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima i željama jer je to najbolje sto ćete učiniti za sebe. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 


Ribe 
Vaša privatnost je veoma komplikovana zbog vaše iznenadne potrebe da budete previše iskreni i otvoreni. Neptun negativno utiče na vaše zdravlje i na vape emocije jer ne umete da sebe sačuvate. Više spavanja. 
 

Komentari (0)
Loading