Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 15 novembar: Ova nedelja započinje preokretom, Rakovi, posvetite se nedovršenim poslovima

Vesti 15.11.2021 08:27 0

Evo kome su zvezde danas malo više naklonjene

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 15 novembar: Ova nedelja započinje preokretom, Rakovi, posvetite se nedovršenim poslovima

unsplash.com

 

Ovan 

 

Današnja situacija na poslu je veoma stabilna i nije potrebno da se dodatno angažujete. Što se tiče emocija partner od vas danas zahteva dodatna objašnjenja. Mogući problemi sa ishranom. 

 

Bik 

 

Tokom današnjeg dana najvažnije je da budete posvećeni sebi i svojim zadacima. Do kraja dana jedan telefonski razgovor može da vas veoma obraduje. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci

 

Ovo je idealan dan da se posvetite poslovnim zadacima. Tokom ove nedelje vas očekuju poslovne odluke koje zavisi isključivo od vas. Posvetite se porodici. Spavajte dovoljno. 

 

Rak 

 

Situacija u kući vas brine već neko vreme. Danas ćete biti posvećeni zadacima koje niste odradili tokom prošle nedelje. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Lav 

 

Ponedeljak je idealan dan da se nešto novo započne što se tiče posla. Vaše raspoloženje je veoma diskutabilno tako da obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima oko sebe. 

 

Devica 

 

U toku dana nekoliko puta ćete imati potrebu da uđete u sukob sa osobom u znaku Ovna. Čuvajte svoju energiju i okrenite se svojim obavezama. Zdravstveno se osećate odlično. 

 

Vaga 

 

Ovaj dan započinjete sa dobrom energijom zahvaljujući dobrim vestima iz inostranstva. Novčana situacija je stabilna i to vam je velika stavka koju ste rešili. Partnerski odnos je komplikovan i to vas zabrinjava. 

 

Škorpija

 

U toku dana obratite pažnju na vašu nervozu i napetost. Mogući problemi sa zubima i ne odlažite taj problem. Novčana situacija vas brine zbog drugih ljudi. 

 

Strelac 

 

Danas je dan za druženje pa se posvetite prijateljima i opuštanju tog tipa. Na poslu  ništa novo i na vama je da se organizujete kako želite i kako vam odgovara. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Lava.  

 

Jarac 

 

Danas vam stiže jedna poslovna ponuda koja se odnosi za sledeću godinu. U toku narednog perioda razmišljate o emotivnoj odluci.  Do kraja dana odmorite. 

 

Vodolija 

 

Danas je savršen dan da se okrenete sebi i svojim obavezama koje niste uradili unazad nekoliko dana. Poslovna situacija je stabilna i to vas čini zadovoljnim. Zdravlje je pod uticajem problema sa kičmom. 

 

Ribe

 

U ovom periodu važno je da se pozabavite zdravljem i problemima sa kolenima. U narednih nekoliko dana čeka vas velika odluka po pitanju ljubavi. Zdravlje je odlično. 

Komentari (0)
Loading