Nedeljni horoskop: Rakovi, emocionalno ste NESTABILNI, Vage, uživajte sa VOLJENOM osobom

Vesti 15.05.2023 20:57 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Nedeljni horoskop: Rakovi, emocionalno ste NESTABILNI, Vage, uživajte sa VOLJENOM osobom

unsplash

 

Ovan 

Budite obazrivi kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Lava koja ima veze sa vašom porodicom. Možete biti prevareni zbog neke glupe sitnice. Čuvajte svoje radno mesto. 


Bik 
Danas veliki problem može biti novac stoga obratite pažnju na moguće probleme koji mogu nastati zbog toga. Do kraja dana povedite računa o problemima sa kičmom. 


Blizanci
U narednih nekoliko dana vodite računa o tome sa kim komunicirate i o čemu pričate. Ne obraćajte pažnju na nebitne detalje što se tiče poslovnih planova. Merkur obećava veoma dobar poslovni plan. 


Rak 
Tokom dana imate nekoliko bitnih susreta što se tiče poslovne saradnje. Mlađa osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i zbog toga ste nervozni celog dana. Čuvajte se loših misli. 


Lav 
Ovo je veoma bitan period da se okrenete sebi i svojim potrebama. Važnije da sačuvate sebe i svoj mir u odnosu na bilo šta drugo. Zdravlje je stabilno. 


Devica 
Tokom razgovora sa osobama iz javnog života možete imati velike promene na bolje. Do vas je kako ćete reagovati na poslovne saradnje sa inostranstvom. Od vas sve zavisi do kraja meseca. 


Vaga 
Bićete veoma negativno iznenađeni od strane mlađeg člana porodice. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući partnerovoj želji da vam ugodi. Redovno spavajte. 


Škorpija 
Danas ćete naučiti veoma važnu životnu lekciju zbog vaše želje da pomognete osobi u znaku Jarca. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe koju dugo niste videli. 


Strelac 
Ovo je idealan period da se vidite sa onima sa kojima dugo niste. Najvise volite da se lepo provedete i to sa osobom koja vam je draga srcu. Ljubav je lek. 


Jarac 
U veoma dobrom stanju su vaše misli i vaš odnos prema sebi. To je dokaz koliko mislite na sebe i koliko imate potrebu da usrecite sebe. Ostavite proslost iza sebe. 


Vodolija 
U narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim osećajem da li ste dovoljno hrabri i spremni na rizik. Posao vas može oraspoložiti samo ako verujete sebi i drugima. 


Ribe 
Sami ste krivi za sve sto vam se desava a to ne umete da sebi objasnite. Do kraja dana povoljne vesti i dobre informacije od voljene osobe. Čuvajte se lažnih prijatelja. 
 

Komentari (0)
Loading