Ako ste rođeni u ovom znaku, PAZITE šta radite: Vama KARMA naplaćuje DUG, život vam uzvraća UDARAC, budućnost neće biti nimalo LEPA

Vesti 19.02.2023 21:30 0

Skrivena sila koja se trudi da nijedno loše delo ne prođe ne kažnjeno

Ako ste rođeni u ovom znaku, PAZITE šta radite: Vama KARMA naplaćuje DUG, život vam uzvraća UDARAC, budućnost neće biti nimalo LEPA

Shutterstock/Karma

 

U astrološkoj podeli postoji deo koji se naziva karmička astrologija i koji govori o tome šta je ono što prenosimo u ovaj život što nam stvara velike emotivne, poslovne  i ljubavne blokade.  Na osnovu vladajuće planete može se odrediti koji znak ima karmičkih dugova.  Znak koji ima veliki karmički dug je znak koji vlada Saturn, a to je Jarac.

Ovaj znak nosi težinu koja se oseća na svim životnim poljima, a najviše kada su u pitanju emocije i ljubav. Osobe koje su rođene u ovom znaku često nose veliki teret svojih predaka i imaju osećaj da se stalno " bore protiv celog sveta ".

U ljubavi su veoma komplikovani i emotivno zatvoreni upravo zbog strahova koji su preneli karmički putem. Najbolji savet za pripadnike ovog znaka je potreba da se što više emotivno otvore i da što više veruju u svoje potencijale.  Ako imate za partnera osobe rođene u znaku Jarca, onda morate da računate na ljubav koja je jako zatvorena i koja nikada ne stiže onda kada očekujete.

Uvek se dešavaju neke stvari koje odlažu vaše ljubavne odnose i najvažnije da imate dovoljno strpljenja ako vam je stalo do ove osobe.  Kada su u pitanju poslovni odnosi, Jarac je uvek taj koji mnogo posvećeno radi i kroz vreme uspeva da postigne velike uspehe i da ostvari sve svoje zacrtane ciljeve. 
 

Komentari (0)
Loading