Merkur danas kreće direktno: Ova DVA znaka dobiće sve što požele, dok će jednom biti još teže

Nena Janković Vesti 18.01.2023 13:09 0

Danas Merkur menja svoju poziciju i posle mesec dana muke, konačno kreće direktno

Merkur danas kreće direktno: Ova DVA znaka dobiće sve što požele, dok će jednom biti još teže

Shutterstock/ilustracija

Planeta Merkur je planeta koja najviše utiče na način razmišljanja i na koji način donosimo odluke posebno kada su u pitanju poslovne odluke. Danas Merkur menja svoju poziciju i kreće direktno što je posebno važno za sve one koji se bave poslovnim transakcijama i za sve one kojima je jako važna komunikacija.

Direktan hod Merkura u znaku Jarca najviše osećaju ljudi kojima je jako važan momenat poslovnog napredovanja i koji očekuju jako važne poslovne odluke posebno rođenih u znaku Bika i u znaku Jarca. 

Najveći problemi zbog direktnog Merkura u znaku Jarca imaće Ovnovi,  Vage i Rakovi. Ova tri znaka neće moći da se izbore sa svojim emocijama. Direktan Merkur donosi stvari koje moraju brzo da se rešavaju posebno kada su u pitanju odnosi u ljubavi. Ovnovima preti opasnost od ljubavnog razočarenja dok će Vage morati da se prilagođavaju u nekim situacijama kojima nisu dorasli. Rakovima je jako važno da smire svoje strasti posebno kada su u pitanju odnosi unutar porodici. 

Ovakva jaka energija Merkura najviše prija ljudima u znaku Device i u znaku Bika jer će oni umeti da se emotivno stabilizuju i da pokrenu neke nove poslovne priče. 

Najvažnije je pronaći dovoljno stabilne energije u svom životu jer na taj način ovaj Merkur stvara još veće mogućnosti da se posvetimo sebi i svojim poslovnim aspektima. 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading