Dnevni HOROSKOP za PETAK, 5. novembar: Bikovi, mogući problemi s partnerom, Blizanci, mogući problemi sa zubima

Vesti 05.11.2021 08:30 0

Petak će posebno uticati na pojedine znakove kada je novčana situacija u pitanju. Evo šta vam danas otkrivaju zvezde

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 5. novembar: Bikovi, mogući problemi s partnerom, Blizanci, mogući problemi sa zubima

Printscreen/Youtube

 

Ovan 

Ovo je idealan dan za odmor i treba ga maksimalno iskoristiti. Posvetite se sebi. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 


Bik
Tvrdoglavo branite svoje stavove u vezi. Partner vam je velika podrška, ali se osećate veoma loše zbog njegovog jučerašnjeg nerazumevanja. Zdravlje je odlično. 


Blizanci
Ovo je dan za odmor ali imate mnogo obaveza do kraja dana. Probajte da se odmarate više i da dobro raspodelite poslovne planove. Mogući problemi sa zubima. 


Rak
Porodica vam je velika podrška za sve odnose na poslu tokom dana. Vaša energija će biti problematična tokom večeri. Nemojte biti previše okrenuti drugima. 
 

Lav 

Danas se okrenite sebi i svojim zahtevima posebno kada je u pitanju poslovna strana. Što se tiče ljubavi aktiviraju se problemi iz prošlosti. Sa zdravljem se ne igrajte, obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

Devica 
Ovo je idealna prilika da se danas završi nešto što "  vučete "već neko vreme na poslovnoj strani. U ljubavi nema promena iako ste već neko vreme usamljeni. Zdravstveno stanje je odlično. 

Vaga 
Mesec aktivira vaše poslovne sposobnosti i imaćete jako dobre rezultate na planu posla. Saradnici vam veruju i to vas jako raduje. U krugu porodice mogući problemi zbog novca. Čuvajte se prehlade. 


Škorpija 
Vaše emocije su veoma istaknute posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Što se tiče posla do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. Moguć je put do kraja nedelje u vezi posla.


Strelac
Vaša potreba za slobodom danas dolazi do izražaja što se tiče partnerskog odnosa. Član porodice vas opterećuje svojim problemima. Zdravstveno stanje je stabilno.


Jarac 
Mogući su problemi zdravstvenog tipa što se tiče kičme. Poslovna situacija je stabilna i možete se osloniti na svoje saradnike. Tokom dana lepe vesti od strane partnera. 

Vodolija 

Današnji dan iskoristite za rešavanje problema iz prošlosti u krugu porodice. Budite dosledni u svojim odlukama što se tiče posla. Zdravstvena situacija je odlična. 


Riba 
Vaša energija je danas veoma slaba pa se potrudite da odmarate što više. Poslovna strana može da bude izvor stresa ali potražite pomoć saradnika. Osoba u znaku Lava vam je velika pomoć u poslovnom smislu.

Komentari (0)
Loading