Ruski ASTROLOG Pavel Globa otkrio šta nas čeka u 2023: Tri ZNAKA imaće mnogo SREĆE i plivaće u PARAMA

Vesti 03.02.2023 12:42 0

Njima sreća napokon dolazi

Ruski ASTROLOG Pavel Globa otkrio šta nas čeka u 2023: Tri ZNAKA imaće mnogo SREĆE i plivaće u PARAMA

Profimedia

Ruski najpoznatiji astrolog, Pavel Gobal veoma je cenjen i na dobrom je glasu zbog svojih preciznih astroloških naliza. Sada je govorio o periodu koji dolazi u 2023. godini i otkrio kojim znakovima sledi neverovatna sreća.

Iako je na nebu retrogradno čak šest planeta (Neptun, Uran, Pluton, Saturn, Jupiter i Merkur) situacija će u 2023. godini biti drugačija, pa će određeni znaci imati priliku da ostvare uspeh.

U 2023. godine tri znaka imaće sreće.

BLIZANCI

Blizance čeka neverovatna sreća u 2023. godini. Sve svoje planove će glatko ostvariti, a značajno će se popraviti i njihova finansijska situacija. Iskoristite činjenicu da su vam zvezde naklonjene i poradite na projektima i idejama koje se već dugo “kuvaju” u vama.

RAK

Rakovi će takođe uživati u spoznaji da im život postaje sve bolji! Oni će bez mnogo truda u 2023. dobiti sve ono što su priželjkivali, uključujući bonus na poslu, velike, skupe poklone, pa čak i dobitke u igrama na sreću!

ŠKOPRIJA

Škorpiju čeka nezamisliva finansijska sreća! Najvjerovatnije će ovo biti rezultat napornog rada i truda na poslu, pa dolazi sasvim zasluženo, iako nenadano. Moguće je da ćete dobiti unapređenje ili ogromnu povišicu ili ponudu za novi, mnogo bolje plaćen posao. Ipak, zvezde vam poručuju da ne srljate u nepromišljene troškove!

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading