U petak nam stiže JESEN: Tri horoskopska znaka osetiće ZLATNU ČAROLIJU, stižu im samo LEPE VESTI, neki će stati i na LUDI KAMEN

Vesti 21.09.2022 12:20 0

Horoskop otkriva šta vam donosi jesenja ravnodnevnica od 22. septembra - 3 znaka Zodijaka čeka sreća i razvoj na početku jeseni

U petak nam stiže JESEN: Tri horoskopska znaka osetiće ZLATNU ČAROLIJU, stižu im samo LEPE VESTI, neki će stati i na LUDI KAMEN

Shutterstock

Pred nama je jedna uzbudljiva nedelja na astrpološkom planu - još uvek smo pod uticajem retrogradnogMerkura, a od 25. septembra očekuje nas i mlad Mesec u znaku Vage. Venera, planeta ljubavi, formira trigon sa Uranom, a ono što ima najsnažniji energetski uticaj jeste jesenjaravnodnevnica, odnosno početak jeseni 22. septembra 2022. godine, prenosi Seansa magazin.

Dok Sunce ulazi u Vagu, 22. septembar čini da se dan i noć izjednače po trajanju, a zatim u narednim danima i mesecima , dani postaju kraći, a noći duže. Sva ova energija početka jeseni odraziće se na horoskopske znakove, a posebno dobru atmosferu i vibracije imaće sledeća 3 znaka Zodijaka:

Ovan

Nema boljeg osećaja nego da završite sve svoje zadatke. Sada kada ste rasterećeni od obaveza, spremni ste da se opustite. Uživate u društvu bliskih ljudi, povezujete se lako sa drugima, želite da se zabavljate i osvojite neko novo srce. Mesec u Lavu će 21. septembra plesati sa srećnim Jupiterom u Ovnu, zbog čega ćete se osećati većim od života. Vi ste samouverena, duhovita i osoba koja druge lako motiviše i pokrene na akciju. Jesenja ravnodnevnica vam može doneti ljubav, jer od 22. septembra, stvarate toliko novih veza. A ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, smeši vam se venčanje.

Bik

Romantična Venera trenutno zaslepljuje vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja, što povećava verovatnoću da provedete kvalitetno vreme sa nekim ko vam je osvojio srce. Ali, tokom jesenje ravnodnevnice moguće je da ćete želeti da se posvetite sebi i radite na zdravoj ljubavi prema svom biću. Improvizujete, spontani ste, a pojačana je energija na poljim ljubavi, romantike i zabave. U poslovnoj sferi vas očekuju zanimljive ideje - moguće je da će ono što ste smislili naići na odobravanje i da možete da zaradite stabilan prihod.

Rak

Očekuju vas uzbudljive vesti na ljuibavnom planu. Moguće je i da ćete dobiti informaciju o unapređenju na poslu. Mesec — koji je vaša vladajuća planeta — će se kretati kroz vašu drugu kuću novca i stabilnosti 21. septembra, što govori o mogućem povećanju prihoda jer formira trigon sa srećnim Jupiterom u vašem sektoru karijere. Vreme je da preuzmete vođstvo u novom profesionalnom poduhvatu! Mlad Mesec i energija jeseni vas podstiču da sredite svoj dom, dekorišete ga i učinite svoj prostor oazom pozitivne energije.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading