Burna dešavanja na NEBU: Za ova TRI ZNAKA stiže NAJLEPŠI PERIOD, uživaće u svojoj sreći, a JEDAN će upoznati ljubav svog života

Vesti 19.02.2023 17:00 0

Ova tri znaka Zodijaka koji će ovu sedmicu pamtiti po čarobnim događajima

sreća

unsplash

 

Žurka“ na nebu ove sedmice! Mesec u trigonu sa Venerom, Venera u trigonu sa Jupiterom, Mars u Blizancima, Mesec koji ulazi u Blizance...

Astrološki gledano, ova sedmica biće puna zanimljivih i izazovnih preokreta, a tri znaka Zodijaka pamtiće je po velikom prilivu energije i lepim trenucima na polju posla, emocija i zdravlja.

Ovan

Pred vama je nedelja koja zahteva da pokažete na delu i hrabrost i inteligenciju. Dopada vam se kad vas neko ili nešto natera da sagledate situaciju iz svih uglova i pronađete onaj pravi iz kog ćete delovati i pokazati koliko ste, zapravo, moćni i sposobni.

Ove sedmice sve će vam polaziti za rukom – i na poslu, i u ljubavi, i u porodičnim i prijateljskim relacijama. Ljudi oko vas biće oduševljeni vašom energijom i sposobnošću da im ulepšate život.

Bik

Nećete dozvoliti da vas bilo šta sputava u ostvarenju ciljeva koje ste zacrtali. Možda vam u poslednje vreme nije išlo dobro, pogotovo na emotivnom i zdravstvenom planu, ali ove sedmice se konačno sve menja.

Bićete zabavni, duhoviti i lucidni, a takvo ponašanje delovaće kao magnet na osobe suprotnog pola. Obratite pažnju i na osobe sa kojima vas deli razlika u godinama – možda se među njima krije neko sa kim biste mogli da ostvarite neočekivano dobru i kvalitetnu vezu. Da li će ona biti emotivna ili prijateljska, zavisiće samo od vas.

Na krilima lepih emocija i zdravstvene tegobe ćete manje osećati.

Devica

Posle dužeg vremena tavorenja i preispitivanja, konačno se osećate spremno da zakoračite u novo životno poglavlje. Napustiće vas neraspoloženje i osetićete priliv energije da promenite sve ono što vas ne čini srećnom osobom.

Mnogi će biti iznenađeni takvim preokretom, a neki i uplašeni odlučnošću koju će Device pokazati, posebno na poslovnom planu. Ne dajte da vas to poljulja, već samo nastavite u pravcu u kom ste krenuli – zvezde će vas podržati da opet dobijete poziciju u poslovnom okruženju koju zaslužujete.

A ljubav... Pa i ona se "vrti" oko vas, potrebno je samo da obratite pažnju na osobu ste u poslednje vreme počeli češće da susrećete.

Komentari (0)
Loading