AI razvoj HONOR 200 Pro uređaja: Obuka uz legendarni Harcourt studio

N.Ž. Vesti 10.07.2024 15:45 0

Iza svake legendarne figure krije se portret koji, ne samo da sadrži njihovu suštinu, već omogućava da se ovekoveči njihovo nasleđe.

Promo

Promo

 Od poznatih ličnosti do državnika, portreti su oblikovali našu percepciju istorije i samog čovečanstva. U srcu ove umetničke forme stoji studio Harcourt, poznat po svom umeću stvaranja vanvremenskih portreta koji nam pričaju svoju priču i izazivaju emocije kroz kombinaciju pažljivog osvetljenja, profesionalne šminke i vrlo preciznih post-produkcijskih tehnika (studio Harcourt je poznat po svojoj ekspertizi u pravljenju klasičnih, vanvremenskih portretnih fotografija sa kultnim figurama kao što su Rodžer Federer i Ranija, kraljica Jordana). Spajajući ovo nasleđe sa najsavremenijom AI tehnologijom, HONOR 200 Pro kreće na putovanje koje će ponovo definisati način na koji se portreti prave i slave u digitalnom dobu.

Promo

Promo

 

 

Saradnja između kompanije HONOR i studija Harcourt predstavlja spajanje istorijskog nasleđa i najsavremenijih inovacija na polju portretne fotografije. Studio Harcourt je osnovan 1934. u Parizu i brzo je postao sinonim za fotografije slavnih i važnih ličnosti koje ističu suštinu ličnosti kroz karakteristične fotografske tehnike.

Prepoznatljivi portreti Harcourt studija:

Njihovo vrhunsko umeće leži u veštom kreiranju 3D portreta unutar 2D fotografije. Ovo se postiže kroz precizno postavljanje osvetljenja, sa najmanje osam izvora svetlosti od volframa. Studio Harcourt portreti posebnu pažnju obraćaju na nekoliko ključnih elemenata koji definišu njihov stil:

Svetlo: Studio Harcourt je poznat po svojim dramatičnim tehnikama osvetljenja, sa pažljivo postavljenim svetlima koja oblikuje karakteristike subjekata, formirajući dubinu i prostornost na svakom portretu.

Promo

Promo

 

 

Šminka: Šminkeri Harcourt studija igraju ključnu ulogu u naglašavanju prirodne lepote, brinući se da subjekti izgledaju besprekorno i blistavo pod studijskim svetlima.

Oprema: Uz najsavremenije kamere i studijsku opremu, studio Harcourt održava visoke standarde tehničke preciznosti, što im omogućava da jasno i precizno zabeleže svaki detalj portreta.

Post-produkcija: Svaki portret se podvrgava pažljivom post-produkcijskom procesu, gde vešti profesionalci obrađuju fotografije kako bi se postigao vrhunski, bioskopski kvalitet.

Integracija veštačke inteligencije (AI) radi poboljšanja Studio Harcourt tehnika:

Promo

Promo

 

 

U saradnji sa Harcourt studijom, HONOR je krenuo na transformativno putovanje koje za cilj ima da digitalizuje i unapredi ove renomirane tehnike portreta uz pomoć veštačke inteligencije:

Proces razmene ideja uključivao je opsežno istraživanje koje je uključilo više od 20 stručnjaka fotografije iz studija Harcourt i kompanije HONOR tokom 400 dana. Sa preciznom analizom preko 1.000 različitih scenarija osvetljenja i miliona skupova podataka, ovaj tim je obezbedio da vanvremenska suština Studija Harcourt može biti verno snimljena na pametnim telefonima korišćenjem HONOR AI Portrait endžina.

Koristeći ovaj obimni skup podataka, HONOR je razvio napredne AI algoritme sposobne da repliciraju i poboljšaju prepoznatljive elemente studija Harcourt i primene ih na fotografije pametnih telefona. Ovi algoritmi se brinu da svaki portret snimljen HONOR 200 Pro odražava eleganciju i sofisticiranost koje su sinonim studija Harcourt fotografija.

Promo

Promo

 

 

Integracija veštačke inteligencije omogućava da HONOR 200 Pro primeni poboljšanja studijskog nivoa u realnom vremenu, prilagođavajući nijanse osvetljenja, podešavajući tonove šminke i precizno optimizujući post-produkcijske efekte.

Integracija Studio Harcourt nasleđa u HONOR 200 Pro označava značajan napredak na polju fotografije pametnih telefona, nudeći korisnicima dosad neviđene mogućnosti kreiranja portreta profesionalne klase.

HONOR 200 Pro predstavlja tri ekskluzivna Harcourt portretna režima, od kojih je svaki dizajniran da implementira suštinu kultnih Studio Harcourt portreta:

Harcourt Vibrant: Ovaj režim snima živopisne i živahne portrete sa uravnoteženim osvetljenjem, senkama i bojama, što je privlačno širokom broju korisnika koji traže dinamične i energične slike.

Promo

Promo

 

 

Harcourt Color: Prihvatajući staromodnu filmsku estetiku, Harcourt Color unosi tople tonove i suptilnu desaturaciju, kreirajući teksturiran izgled sa metalnim sjajem koji podseća na klasični holivudski glamur.

Harcourt Classic: Inspirisan legendarnim crno-belim studio Harcourt portretima, Harcourt Classic donosi vanvremensku sofisticiranost i dubinu, izazivajući osećaj nostalgije i umetničke prefinjenosti.

Iza kulisa, HONOR 200 Pro koristi svoje napredne mogućnosti veštačke inteligencije da neprimetno integriše Harcourt portretne režime u svakodnevnu fotografiju:

Kontrola osvetljenja vođena veštačkom inteligencijom: AI algoritmi inteligentno prilagođavaju parametre osvetljenja na osnovu Studio Harcourt tehnika, brinući se da svaki režim portreta održava željeno raspoloženje i atmosferu.

Unapređena šminka i prilagođavanje tona kože: Oslanjajući se na stručnost studija Harcourt šminkera, veštačka inteligencija poboljšava crte lica prirodnim tonovima šminke i prefinjenom teksturom kože, poboljšavajući ukupnu estetiku portreta.

Promo

Promo

 

 

Precizni bokeh efekat: Studio Harcourt je poznat po preciznoj kontroli zamućenja pozadine (bokeh efekat), koja izoluje subjekte i ističe ih u odnosu na ostatak kadra. HONOR 200 Pro replicira ovaj efekat koristeći proračune dubine polja vođene veštačkom inteligencijom, što daje rezultate profesionalne klase svakoj fotografiji.

HONOR 200 Pro je opremljen najsavremenijim tehnologijama, spajajući decenije studija Harcourt stručnosti u mobilno remek-delo. Integracijom Harcourt portretnih režima vođenih veštačkom

inteligencijom, korisnici sada drže suštinu ovog kultnog studija na dlanu. Baš kao što je studio Harcourt uspevao da ovekoveči suštinu poznatih ličnosti, HONOR 200 Pro omogućava korisnicima da se osećaju kao slavne ličnosti, sa svakim portretom koji ih stavlja u srce ključnog trenutka u njihovim životima.

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na: https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Komentari (0)
Loading