Osvetnički kupaći princeze Dajane je vanvremenski letnji hit: Sakriva kilograme, a ženama starijima od 50 stoji kao saliven

Tatjana Badarević Vesti 24.07.2024 10:01 0

Lejdi Di je obažavala da nosi jednodelne kupaće kostime, a jedan joj je bio omiljeni.

princeza Dajana

Profimedia

 

Od smrti voljene princeze Dajane prošlo je više od 27 godina, no njen modni stil i danas je mnogima nepresušan izvor inspiracije. Njena dugogodišnja modna stilistkinja, Ana Harvi, u jednom intervjuu istakla je kako joj moda nije bila prioritet, ali je volela da eksperimentiše različitim komadima.

Lejdi Di je obožavala jednodelne kupaće kostime i rado ih je nosila. Njen famozni crni bikini služio joj je i kao majica preko koje je obukla bele pantalone, a ova  fotografija je do danas ostala zabeležena kao spomenik bezvremenskom letnjem hitu.

 

 

Osim crnog kupaćeg kostima, Dajana je volela da nosi i one u neonskim bojama, međutim kupaći sa leopardskom šarom mnogi su okarakterisali kao "osvetnički" jer je u tom periodu afera između tadašnjeg princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls bila u punom jeku.

 

 

 

 

Dajana je u ovom kupaćem uživala na jahti sa Vilijamom i Harijem, dok je Čarls organizovao proslavu Kamilinog 50. rođendana. Nakon što je fotografisana u ovom hit letnjem komadu, njene fotografije preplavile su medije te su svi zaboravili na Čarlsa i Kamilu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading