Stjuardesa sve odala: „Ovo su najgore stvari koje putnici rade u avionu, od toga se zgražavamo!“

Vesti 08.05.2024 13:38 0

Na društvenim mrežama, ova stjuardesa stalno priča zanimljivosti koje se dešavaju u avionu.

avion

Shutterstock

Najnovija tema jedne stjuardese koja na svom TikTok nalogu ima oko 20.000 pratilaca su najgroznije stvari koje ljudi rade u avionu. Ona je u video koji je objavila ispričala tri stvari na koje se stjuardese najviše zgražavaju.

Flaše s vodom

Prvo je kada putnici stave flašicu s vodom u boks iznad glave."Ili bilo koju vrstu flaše koja ima tečnost", pojasnila je. "Svaki put, bez greške, ta će flaša s vodom, čim poletimo  iscuriti. Ne samo da to uništava tuđe torbe, nego voda uvek iscuri na jednu osobu," objašnjava stjuardesa.

Problem sa stomakom

Kada putnik uđe u avion, a ima problem sa varenjem. "Stalno vidim ljude na letu koji se ne osećaju dobro", rekla je, dodajući da ne misli na standardnu mučninu. "I čim dosegnemo visinu, oni se osećaju još gore i nekontrolisano povraćaju ili iz njih nekontrolisano izlaze gasovi." Kako kaže, jednom je čovek koji je već bio bolestan dok je ulazio u avion povratio na najgorem mogućem mestu.

"Jedan tip se nagnuo preko servisnih kolica i povratio na njih", prisetila se stjuardesa. "Poleteo je znajući da je bolestan i zbog toga niko nije dobio hranu i piće tokom leta jer su bili prekriveni bljuvotinom", opisala je to iskustvo stjuardesa. "Mi smo tu da brinemo o vama ako vam nije dobro i ako vas uhvati mučnina, ali bolja je za vašu sigurnost, dobrobit i udobnost svih oko vas u avionu da uzmete kasniji let kada se budete osećali bolje."

 

 

Odlazak u toalet

Treća stvar odnosi se posebno na muškarce i njihove navike odlaženja u WC. "Poslednje zlo koje možete učiniti je otići u toalet tokom turbulencija", objasnila je. "Kao prvo, nije sigurno, ali to čak nije ni ono o čemu govorim." Naime, mislila je na to kako muškarci mokre, spomenuvši to kako se dogodi da urina bude svuda. "I zato kažem da su rolne toaletnog papira najodvratnija stvar u avionu“, dodala je i objasnila zašto se čini da neiskorišćeni toalet papir ima mokre mrlje.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading