Stjuardesa otkrila tajnu: Evo gde da sednete u avionu ako želite da vas besplatno prebace u bolju klasu

Vesti 15.04.2024 13:45 0

Jedna stjuardesa, koja ima profile na društvenim mrežama, često deli savete i trikove iz svog posla.

stjuardesa

Printscreen/TikTok

Stjuardesa Sijera na TikToku ima više od 3 miliona pratilaca! Nedavno je objavila video koji je pregledan preko 1,2 miliona puta. Razlog? Otkrila je gde putnici treba da sede u avionu ako žele da ih besplatno premeste u bolju klasu.

„Oni koji sede u poslednjem redu imaju više šanse za prelazak u prvu klasu. Avio prevoznici ljude premeštaju zbog težine i ravnoteže. S obzirom na to, ako želite da letite prvom klasom bez doplate, preporučujem da odaberete poslednji red“, navela je stjuardesa.

„Normalno je da, ako je naš let pun, moramo da premestimo ljude zbog ravnoteže aviona. U zavisnosti od broja ljudi u avionu, rep aviona postaje težak i stjuardese će možda morati da premeste putnike koji sede pozadi, na prednja mesta“, dodala je.

 

@cierra_mistt

flight attendant secrets- how to get FREE upgrades to FIRST CLASS (p 1) ✈️ ♬ original sound - Cierra Mistt

 

Još jedan način za besplatan prelazak u bolju klasu je da donesete grickalice za članove posade. „Čuda možemo napraviti kad nam putnici donesu kafu ili pakovanje čokolade. Naročito kad imamo uzastopne letove i nemamo vremena da odemo po hranu“, zaključila je Sijera.

Komentari (0)
Loading