Zbog OVOGA se većina parova razvodi: Majka radi dok muž SEDI i čeka da ona sve sredi za njega!

M.Ognjenović Vesti 11.05.2023 12:00 0

Većina bračnih svađa se dešava baš zbog nereda u kući

Zbog OVOGA se većina parova razvodi: Majka radi dok muž SEDI i čeka da ona sve sredi za njega!

Printscreen/TikTok

Majka petoro dece je pokazala koliko njihov dom izgleda neuredno.

- Radila sam šest dana po 10 sati, sa jednim slobodnim danom zbog bolovanja. Kad sam se vratila kući s posla i videla nered u kući, rekla sam suprugu da to sredi, ali on nije prstom mrdnuo - rekla je Linelis pokazujući kako sređuje haos. U snimku se vide igračke, odeća i smeće razbacani po podu i radnim površinama. Žena je morala da čisti svaku prostoriju u kući, a njena deca bi joj se povremeno pridružila i pomagala, dok suprugu nije bilo ni traga.

- Moj, uskoro bivši, suprug tvrdio je da ne može da pazi i na decu i na urednost, pa im pomaže sa pisanjem domaćih zadataka. Bili su praznici, pa mu je taj izgovor pao u vodu. Svaki dan po povratku s posla kod kuće bi me dočekala neka katastrofa. Na tepihu sam pronašla razliveni šampon, u kosi deteta lak za nokte - ispričala je razočarana žena i otkrila da planira da se odseli.

- Želim mesto na kom ću se osećati sigurno i srećno - rekla je Linelis čiji je video pregledan skoro osam miliona puta! Dok jedni smatraju da je nered opravdan razlog za razvod, drugi pišu da preteruje. Šta vi mislite? Pogledajte snimak velikog haosa i zbog čega zapravo Linelis želi da se razvede:

 

Komentari (0)
Loading